Tuesday , April 30 2024

Foresta a folosit zece jucători noi în amicalul cu LPS Suceava

Trupa antrenată de Selim Benachour a câștigat meciul-test de ieri, cu scorul de 3-0, prin golurile lui Vamanu, Mateiciuc și Grumezescu (penalty). Printre jucătorii noi utilizați de “galben-verzi” se numără Florin Logofătu, Daniel Bejenar, Andrei Pavel, Andrei Vițelaru și Alexandru Vremea, plus alți cinci juniori veniți să susțină probe de joc. Foresta are programat următorul amical, mâine, de la ora 12.00, pe terenul sintetic al Liceului Sportiv, în fața celor de la CSM Pașcani

Foresta a susținut ieri primul meci amical de la startul pregătirilor de iarnă. Fără să impresioneze, echipa antrenată de Selim Benachour s-a impus pe terenul celor de la LPS Suceava, cu scorul de 3-0, la finalul unui joc-test disputat pe parcursul a trei reprize a câte 30 de minute.

Pe fondul unei posesii superioare, “galben-verzii” au încheiat prima jumătate de oră de joc cu un avantaj de două goluri, în urma reușitelor semnate de Alex Vamanu, cu un șut deviat de un adversar, și Andrei Mateciuc, care a înscris după o acțiune pe partea stângă. Scorul final a fost stabilit de Robert Grumezescu, dintr-o lovitură de la 11 metri.

Selim Benachour a rulat pe parcursul amicalului de ieri nu mai puțin de 21 de jucători, 10 dintre aceștia venind pe Areni în această iarnă. Dacă portarul Florin Logofătu, Daniel Bejenar și Andrei Pavel au semnat deja contracte, iar Andrei Vițelaru și moldoveanul Alexandru Vremea sunt pe cale să fie și ei înregimentați de Foresta, alți cinci jucători, este vorba de Alexandru Vamanu (FC Botoșani II), Andrei Marțolea (ex. LPS Suceava), Florin Chiseliță, Gabriel Vatamaniuc și Cristofor Voloc (toți trei de la Zimbrul Siret), au susținut probe de joc.

Foresta (prima repriză): Logofătu – Chisăliță, Mateciuc, Bejenar, Onofraș – Vatamaniuc, Vatamu – Marțolea, Lungu, Mateiciuc – Pavel.

Foresta (repriza a doua): Logofătu – Chisăliță, Mateciuc, Ionescu, Onofraș – Bejenar – Pavel, Vamanu, Voloc, Artenie – Marțolea.

Foresta (repriza a treia): Logofătu – Ionescu, Mateciuc, Vițelaru, Ghimp – Voloc, Vremea, Rigoni, Vatamaniuc – Martin, Grumezescu.

În cel de-al doilea meci amical din această iarnă, Foresta va întâlni mâine, de la ora 12.00, pe terenul de la LPS, formația CSM Pașcani.

În continuarea programului de pregătire din acestă iarnă, în luna februarie, “galben-verzii” mai au amicale cu Aerostar Bacău (9 februarie), CSM Ceahlăul Piatra Neamț (13 și 22 februarie), Şomuz Fălticeni (16 februarie) și ACS Juniorul Sporting Vaslui (20 februarie).

Clasată la finalul turului pe locul 6 în clasamentul seriei întâi a Ligii a III-a, Foresta va începe sezonul de primavară pe data de 2 martie, când va înfrunta, pe stadionul Areni, satelitul celor de la FC Botoșani. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Şase canotori suceveni au câștigat în acest week-end medalii de aur la Campionatul European din Ungaria

România a cucerit în premieră o medalie de aur în proba masculină de dublu vâsle …