Sunday , April 28 2024

Șefa diplomației austriece, reverență în fața lui Putin. Poza de propagandă folosită de televiziunea rusă

Televiziunea de stat rusă s-a folosit de un cadru în care Ministrul de Externe al Austriei face o reverență în fața lui Vladimir Putin pentru a arătă că Rusia și liderul de la Kremlin nu sunt izolați, așa cum speră Occidentul.
putin nunta ministru

Imaginea a fost surprinsă la nunta lui Karin Kneissl, la care Vladimir Putin a asistat sâmbătă, când a și dansat cu Ministul de Externe al Austriei.
”Televiziunea de stat rusă râde de invitația lui Putin la nunta ministrului austriac de extremă dreapta, susținând că dovedește că nu există o izolare internațională a Rusiei sau a lui Putin. O perspectivă teribilă pentru Austria” a scris jurnalista Julia Davis pe Twitter.
Invitaţia făcută preşedintelui rus, despre care s-a aflat abia săptămâna trecută, a stârnit polemici în Austria. Unii politicieni din opoziţie chiar i-au cerut demisia ministrului de Externe, acuzând-o de subminarea politicii externe europene. În vârstă de 53 de ani, Karin Kneissl este cadru universitar şi a fost numită ministru de Externe al Austriei din partea Partidului Libertăţii, formaţiune de extremă-dreapta cu simpatii ruse.
stirileprotv.ro

Vezi si

Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica duminică, de Florii

Potrivit Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, …