Wednesday , May 8 2024

Un motociclist fără permis a ajuns în comă la spital după ce a trecut pe roșu și s-a izbit într-un taxi

Un motociclist în vârstă de 24 de ani, fără permis de conducere, a trecut pe roșu la intersecția cu aleea spre parcarea de la Carrefour, intrând în coliziune cu un taxi. Tânărul a ajuns în stare critică la spital, fiind ținut în viață cu ajutorul aparatelor emanuel tiron-min

La data de 27 iulie 2018, la ora 19.40, Emanuel Tiron, de 24 de ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea moto­cicleta Kawasaki cu numere de cir­­cu­­lație provizorii, fără a avea permis de conducere, pe Calea Unirii, din localitatea de domiciliu, când a ajuns la intersecția semaforizată cu aleea de acces în parcarea Shopping City Suceava, din cauză că nu a respectat culoarea roșie a semaforului a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu autoturismul taxi marca Dacia Logan condus de Mihai Moroșanu, de 36 de ani, din comuna Ipotești, care a pătruns în intersecție pe culoarea verde a semaforului electric destinat vehiculelor care circulau dinspre parcarea Shopping City către cartie­rul Burdujeni. Din accident a rezultat rănirea gravă a motociclistului, care a ajuns la spital într-o stare critică, fiind ținut în viață doar cu ajutorul aparatelor.

Taximetristul a fost testat la fața locului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Tânărului de 24 de ani i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. (D.Z.)

Vezi si

60.000 de lei amendă pentru o balastieră din Frătăuții Vechi

Garda de Mediu Suceava a efectuat un control împreunã cu reprezentanți ai Secției nr. 4 …