Tuesday , May 7 2024

Un tânăr a fost bătut de angajatul unei spălătorii

Un tânăr care dorea să-și spele mașina la Metropolitan a fost bătut de un angajat al spălătoriei

La data de 17 iulie 2018, la ora 16.40, Poliția municipiului Suceava a fost anunțată prin 112 de către Georgiana Z. despre faptul că concubinul său a fost victima unei agresiuni. La fața locului a fost dirijat un echipaj de poliție din cadrul Biroului Ordine Publică, Compartiment Siguranță Publică și Patrulare, care a depistat-o pe apelantă, pe Andrei Dulap, de 27 de ani, din Suceava, cât și pe agresor, Ionuț – Cătălin Burac, de 35 de ani, din comuna Moara.

Primele două persoane au fost duse la sediul poliției, unde Andrei Dulap a povestit faptul că în cursul zilei de 17 iulie a.c., pe la ora 16.40, în timp ce a intrat cu mașina în curtea spălătoriei ce aparține SC Metropo­litan Cafe SRL din municipiul Suceava, a fost oprit de Ionuț – Cătălin Burac, angajat al firmei menționate, și în urma unor discuții contradictorii purtate între cei doi, aceștia s-au lovit reciproc.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „lovire și alte violențe”, cercetările fiind continuate de polițiștii suceveni. (D.Z.)

Vezi si

”Argumentele tăcute” ale Învierii lui Hristos – Pastorala ÎPS Părinte Calinic la Praznicul Învierii Domnului – 2024

PREACUVIOSULUI CIN MONAHAL, PREACUCERNICULUI CLER, ȘI DREPTMĂRITORILOR CREȘTINI DIN ARHIEPISCOPIA SUCEVEI ȘI RĂDĂUȚILOR Har, pace și …