Thursday , May 2 2024

Familia unei femei din Câmpulung care a murit în Italia adună bani ca să-i aducă trupul neînsufleţit acasă

Ecaterina Bursuc, în vârstă de 44 de ani, muncea în Italia şi a murit în urma unui accident vascular. Femeia îşi dăduse consimţământul pentru donare de organe, ceea ce înseamnă că va salva viaţa altor persoane aflate în suferinţă

femeie din campulug

O femeie în vârstă de 44 de ani din Câmpulung Moldovenesc şi-a găsit sfâr­şitul în Italia, ea decedând în urma unui accident vascular cerebral. Femeia mun­cea într-o orăşel în apropiere de Torino şi, potrivit ziarului “Italia Diaspora”, femeii i s-a făcut rău pe stradă. Se pare că a reuşit doar să intre într-un bar şi să ceară ajutor pentru ca în clipa următoare să se prăvălească la pământ. In ciuda eforturilor medicilor sosiţi la faţa locului, Ecaterina Bursuc nu a mai putut fi stabilizată, iar în final a fost declarat decesul. Femeia îşi dăduse consimţământul pentru donare de organe, în eventualitatea unui accident, ceea ce înseamnă că va salva viaţa altor persoane aflate în suferinţă. Românii din comunitate s-au mobilizat şi au început să strângă bani pentru ca trupul femeii să fie repatriat. Familia sa din Câmpulung Moldovenesc se pregăteşte de înmor­mântare şi speră că oamenii cu suflet îi vor ajuta să poată fi îngropată acasă. Cine doreşte să participe la o strângere de fonduri destinată ajutorării familiei Ecaterinei Bursuc o poate face prin a depune ce sumă de bani doreşte în contul cu numărul 4023600626183950, deschis la Poste ­Ita­­liane, pe numele Socas Lenuţa. (Cristina RUSTI)

 

Vezi si

USV a scos la concurs șapte locuri de muncă auxiliare

Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava a scos la concurs, în această perioadă, șapte locuri …

One comment

  1. Statul are bani pentru cei bogati,de ex.regele Mihai,cei saraci care au plecat pentru un trai mai bun si au avut ghinionul sa-si gaseasca sfarsitul acolo,sa se descurce singuri. Unii mai egali ca altii !