Monday , April 29 2024

Consiliul Județean Suceava va primi pe 16 noiembrie Premiul EDEN – Suceava, Destinație Europeană de Excelență

centrul de informare turistica

Președintele CJ Suceava, ­Gheor­ghe Flutur, a anunțat ieri că a fost invitat la Festivitatea de premiere a Destinațiilor EDEN, unde va primi premiul acordat Consiliului Județean Suceava pentru locul I ocupat de Pro­iectul „Municipiul Suceava. Turism cultural tangibil”, depus de CJ Su­ceava prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică (CNIPT). Festivitatea va  avea loc în cadrul Târgului de Turism al României, Ediția de toamnă. „Suceava, ca Destinație Euro­peană de Excelență, va beneficia de o serie de facilități, atât din partea Ministerului Turismului, cât și a Comisiei Europene. Va fi promovată în cadrul standului României de la Târgul de Turism al României, din 16-19 noiembrie, precum și la o festivitate de premiere, care va avea loc la Bruxelles în luna martie 2018, iar Consiliul Județean Suceava o va include în calendarul pe 2018 al tuturor acțiunilor de promovare, pe care îl vom aproba în perioada următoare”, a declarat Gheorghe Flutur, el arătând mai departe că județul Suceava urmează să beneficieze și de mediatizare pe internet, în mass-media națională, în materialele EDEN ale Ministerului și în materiale informative ale instituțiilor europene. „Obți­ne­rea locului I a fost posibilă, în bună măsură, și ca urmare a promovării și realizării de către instituții ale Consiliului Județean Suceava, în special Muzeul Bucovinei, a unor importante investiții, cum ar fi cele de la Cetatea de Scaun a Sucevei sau de la Muzeul de Istorie. In cadrul acestei festivități voi prezenta oferta turistică a județului Suceava, a Bucovinei și împreună cu primarul Ion Lungu, oferta turistică a municipiului Suceava și vom participa la o dezbatere pe tema turismului”, a mai arătat Gheorghe Flutur. (O.S.)

Vezi si

CE Szeged. Canotorii suceveni Florin Arteni și Florin Lehaci, argint european la dublu rame. Ancuța Bodnar, doar bronz alături de Simona Radiș la dublu vâsle

Campioanele olimpice en titre la dublu vâsle feminin, suceveanca Ancuţa Bodnar şi botoșăneanca Simona Radiş, …

2 comments

  1. Domnule Flutur, aveți decența și recunoașteți că în ceea ce privește investițiile efectuate la Muzeul Bucovinei și Cetatea de Scaun a Sucevei și mai sunt și altele, dar acum mă refer la acestea, pentru care ve-ți primi Premiul Eden, nu aveți nici un merit. Predecesorul dvs. a realizat aceste investiții. dar ce să-i faci,”boii ară și caii mănâncă”.

  2. lasati festivitatile si cautati sa aduceti investitori in domeniul industral . Turism fara autostrazi e aproape de zero . Locuri de munca la fel.