Wednesday , May 8 2024

Flutur il va sustine pe Boc pentru sefia PDL

N Gheorghe Flutur a semnat mo]iunea lui Emil Boc pentru candidatura la pre[edin]ia PDL, liderul democrat liberalilor suceveni spun=nd c\ nu vrea s\ comenteze `n niciun fel afirma]iile altor colegi de partid care `l plasau `n tab\ra care sus]inea candidatura lui Vasile Blaga la pre[edin]ia PDL

Liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur, vicepre[edinte al partidului, a decis s\ sus]in\ candidatura lui Emil Boc la [efia PDL, semn=nd mo]iunea acestuia [i consider=nd c\ partidul are nevoie de consecven]\, de o echip\ puternic\, de dinamism [i de ini]iativ\. Gheorghe Flutur a declarat c\ a decis s\ sus]in\ candidatura lui Emil Boc la func]ia de pre[edinte al PDL la Conven]ia Na]ional\ ce se va desf\[ura `n luna mai. „Partidul are nevoie de consecven]\, de solidaritate, de o echip\ puternic\, de `nnoire, de dinamism [i ini]iativ\”, a spus Gheorghe Flutur.
El a mai declarat c\ PDL trebuie s\ aib\ `ncredere `n propria capacitate de redresare. „C\ru]a nu se las\ `n mijlocul drumului, chiar dac\ drumul e greu”, a declarat Gheorghe Flutur, subliniind c\ PDL se afl\ `ntr-o campanie pentru rec=[tigarea electoratului [i c\ nu va putea avea succes dac\ se disociaz\ de m\surile luate `n ultimul al de guvernul de centru-dreapta condus de Emil Boc. „Cred c\ la Conven]ia Na]ional\ avem nevoie de o mo]iune puternic\, cu caracter limpede de dreapta, sus]inut\ de oameni cu experien]\ [i voturi `n spate, dar [i cu oameni noi, cu poten]ial viitor”, a mai declarat Gheorghe Flutur. El a ad\ugat c\ va milita pentru o echip\ unit\ a PDL a[a cum a fost [i p=n\ acum, echip\ care a c=[tigat toate alegerile din 2008 [i p=n\ `n prezent [i care le va c=[tiga [i `n 2012. Gheorghe Flutur a mai spus c\ a semnat miercuri mo]iunea propus\ de Emil Boc.
Vicepre[edintele PDL Cezar Preda declara c\ Vasile Blaga [i-ar dori ca unul dintre prim-vicepre[edin]ii echipei sale s\ fie Gheorghe Flutur. ~ntrebat pe cine [i-a ales Vasile Blaga ca secunzi, Cezar Preda a r\spuns: „~n primul r=nd, pe Frunz\verde, care este ideologul partidului. Am `n]eles de la Blaga c\ [i-ar dori ca al doilea secund s\ fie Gheorghe Flutur, dac\ vrea s\ semneze. ~n rest, Blaga a spus c\ oricine-i echipat s\ candideze”. ~ntrebat cu privire la acest lucru, Gheorghe Flutur a declarat c\ nu vrea s\ comenteze cu privire la afirma]iile lui Cezar Preda [i c\ de[i, teoretic, numele s\u poate fi vehiculat `n oricare din mo]iuni, op]iunea sa este clar\ [i a fost comunicat\ `n organiza]ia de partid.
Organiza]ia PDL Bucure[ti, condus\ de Elena Udrea, a decis sus]inerea lui Emil Boc la [efia partidului. De altfel, Udrea a semnat `nc\ de duminic\ sear\ pentru sus]inerea lui Boc. De asemenea, `n favoarea lui Emil Boc s-au pronun]at prim-vicepre[edintele PDL Theodor Stolojan, pre[edintele Camerei Deputa]ilor, Roberta Anastase [i ministrul de Externe, Teodor Baconschi. ~ntre sus]in\torii candidaturii lui Emil Boc se mai afl\ liderul PDL Cluj, liderul PDL S\laj, liderul PDL Mehedin]i. De asemenea, conform lui Cezar Preda, [i vicepre[edintele PDL Ioan Oltean, aflat ini]ial `ntre sus]in\torii lui Vasile Blaga, ar fi zis c\ merge cu Emil Boc. (D.P.)

Vezi si

60.000 de lei amendă pentru o balastieră din Frătăuții Vechi

Garda de Mediu Suceava a efectuat un control împreunã cu reprezentanți ai Secției nr. 4 …