Tuesday , April 30 2024

FORESTA, PE NĂSĂLIE. “Probabilitatea să ne prezentăm la meciul de sambata e aproape de zero”

Cu datorii la Finanțe de peste 300.000 de lei, cu jucătorii neplătiți de patru luni de zile, “galben-verzii” au anunțat că sunt șanse minime să se prezinte la meciul de sâmbătă, de la Afumați. Colecta publică prin care s-a încercat salvarea Forestei s-a dovedit un fiasco, în condițiile în care, până ieri, în conturile clubului s-au adunat doar 2.650 de lei. “Am ajuns la capătul puterilor. Nu avem nicio resursă. Cel mai probabil, miercuri vom anunța Federația că nu ne putem deplasa la meciul de la Afumați”, a anunțat, ieri, președintele Consiliului de Administrație al clubului Foresta, Andrei Ciutac

 Foresta.Targa-Areni

Foresta a ajuns pe năsălie după nici măcar un sezon de la reapariția pe scena fotbalului românesc. Cu datorii la Fisc de peste 300.000 de lei, cu jucătorii neplătiți de patru luni și fără nicio soluție de ieșire din criză, echipa de fotbal este pe punctul de a sucomba.

In condițiile în care, în urma colectei publice pe care primarul Ion Lungu a inițiat-o săptămâna trecută pentru salvarea echipei, până ieri s-au strâns doar 2.650 de lei, conducerea clubului de pe Areni a anunțat aseară că “galben-verzii” au șanse minime să se mai prezinte la meciul pe care îl au programat sâmbătă, în deplasare, cu CS Afumați, în cadrul etapei a XXXIV-a a Ligii secunde la fotbal. “Probabilitatea să mergem la Afumați este aproape zero. Cred că am ajuns la capătul puterilor. Nu avem niciun fel de resursă în acest moment ca să putem face această deplasare și cel mai probabil mâine (n.r. – miercuri) vom anunța Federația Română de Fotbal că nu ne putem prezenta la acest meci. Din păcate, acest scenariu era destul de previzibil în ultima perioadă, însă am sperat că vor mai fi oameni care să vină alături de noi și să ne sprijine. Acest lucru din păcate nu s-a întâmplat”, a anunțat președintele Consiliului de Administrație al clubului Foresta, Andrei Ciutac. Foresta a ajuns în situația de a nu se mai putea prezenta la meciuri și din vina Primăriei și a Consiliului Local, care nu au mai virat în conturile clubului ultima tranșă în valoare de 235.000 de lei din bugetul promis pe 2016. Din această cauză, echipa de fotbal a rămas la începutul anului fără principalul vector de imagine, este vorba de fostul internațional Dorin Goian, care și-a înaintat demisia din funcția de președinte. Ulterior au părăsit corabia și antrenorii Cristi Popovici și Marius Gireadă, dar și directorul sportiv Dănuț Perjă. Foresta mai are de disputat cinci meciuri până la finalul actualului sezon al Ligii a II-a, primul dintre ele fiind programat sâmbătă, de la ora 11.00, în deplasare, cu CS Afumați. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

De miercuri, Thermonet oprește furnizarea căldurii în municipiul Suceava

THERMONET S.R.L., operatorul sistemului de alimentare centralizată cu energie termică din municipiul Suceava,  a anunțat …

3 comments

  1. Sa ia exemplul celor de la primarie care de la atat de multa munca, au bagat clubul in faliment. In alte tari , statul a realizat ce forta teribila o au masele directionate prin sport si de aia baga bani in sport. Ce sa ceri de la spagarii lacomi din primarie ? E atat de suspect si frustrant pentru mase, ca DNA-ul evita de ani buni si pe fata mafia de la primaria sv.

  2. Minunat ! A dat Dumnezeu sa se intample acest lucru. Sunt multe de facut in acest oras pentru cetateni si din banii lor,iar Lungu ,neavand altceva de facut,el se zbate pentru fotbal. Fotbalul este ca o societate,daca se descurca din fonduri proprii,sa traiasca,daca NU,la munca. Era de ajuns ca primaria le-a dat stadionul. Daca nu va prezentati e foarte bine. Mai mergeti si la munca sa vedeti cum se castiga un ban. Poate va ajuta Lungu cu niste posturi la domeniul public.

  3. Fara munca, nu se mââncă!