Friday , May 3 2024

CSU Suceava și-a consolidat locul secund în play-out-ul pentru menținerea în Liga Națională

Echipa suceveană s-a desprins la cinci puncte de principala urmăritoare, după ce s-a impus ieri, în sala LPS, cu scorul de 24-18 (11-6), în fața celor de CSM Făgăraș. Cu șapte goluri, Adi Tîrzioru a fost cel mai bun marcator din tabăra universitarilor

 Handbal. Suceava - Dinamo

CSU Suceava și-a consolidat locul secund în clasamentul play-out-ului pentru menținerea în Liga Națională de handbal masculin, după ce s-a impus aseară, în sala LPS, cu scorul de 24-18, în fața celor de la CSM Făgăraș, într-un joc contând pentru etapa a IV-a.

Echipa antrenată de Adi Chiruț a rupt repede echilibrul din debutul meciului, iar la capătul primului sfert de oră s-a distanțat deja la trei goluri pe tabelă, după ce Gabi Burlacu puncta pentru scorul de 5-2.

Pe fondul unei apărări ermetice, Târzioru, cel mai bun marcator al întâlnirii de ieri, a mărit diferența la 8-4, iar pe finalul reprizei, universitarii s-au distanțat și mai mult, pauza consemnând 11-6.

Baican a dus scorul la 15-8, după primele zece minute ale reprizei secunde, iar sârbul Puljizovic a rotunjit avantajul de pe tabela de marcaj  în minutul 49, când a punctat pentru scorul de 21-11.

Gruparea brașoveană a mai redus din handicap pe finalul întâlnirii, terminată cu scorul de 24-18 în favoarea formației sucevene, care s-a desprins la cinci puncte de principala următoare, CSM Focșani, învinsă ieri, pe teren propriu, de liderul Steaua, cu scorul de 20-27.

CSU Suceava: C. Tcaciuc, Drăghici, Duman – Tîrzioru (7 goluri), Ciubotariu (4), Burlacu (3), Sipka (2), Petrea (2), Costea (2), Puljizovic (2), Preda (1), Baican (1), I. Tcaciuc, Mitrea, Alexa, Olariu și Soldănescu. Antrenori: Adrian Chiruț și Iulian Andrei.

In ultima rundă din turul play-out-ului, CSU Suceava va evolua sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe terenul celor de la CSM Satu Mare. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

Swiatek – Sabalenka, finala turneului WTA 1.000 de la Madrid

Poloneza Iga Swiatek, numărul unu mondial al tenisului feminin, a trecut uşor joi de americanca …