Monday , April 29 2024

Pentru anul scolar urmator, un numar mai mic de posturi la Inspectoratul Scolar Suceava si structurile subordonate

.
N posturile din Inspectoratul {colar Jude]ean Suceava [i structurile subordonate acestuia vor fi mai pu]ine, `ns\ cifrele exacte vor fi f\cute publice abia dup\ ce inspectorii vor finaliza reorganizarea re]elei [colare n “La fel ca `n cazul unit\]ilor [colare, se face o reorganizare, pentru c\ efectivele de elevi scad [i e normal s\ se modifice [i schema de personal. Ministerul transmite `n fiecare an un anumit num\r de posturi, care de regul\ este mai mic, nu numai `n contextul economic actual”, a declarat Laura Hacman, purt\torul de cuv=nt al I{J
Ministerul Educa]iei a transmis tuturor inspectoratelor [colare din ]ar\ noile organigrame, ce urmeaz\ a intra `n vigoare `ncep=nd cu data de 1 septembrie a.c. Posturile din Inspectoratul {colar Jude]ean (I{J) Suceava [i structurile subordonate acestuia vor fi mai pu]ine, `ns\ cifrele exacte vor fi f\cute publice abia dup\ ce inspectorii vor finaliza reorganizarea re]elei [colare, la care se lucreaz\ momentan.
“S-a primit noua organigram\ de la Ministerul Educa]iei [i momentan se lucreaz\ la ea pentru a se stabili exact cum se va face reorganizarea re]elei [colare. Vorbim despre posturi din Inspectoratul {colar, Casa Corpului Didactic, palate [i cluburi [colare [i sportive. La fel ca `n cazul unit\]ilor [colare, se face o reorganizare pentru c\ efectivele de elevi scad [i e normal s\ se modifice [i schema de personal. Ministerul transmite `n fiecare an un anumit num\r de posturi, care de regul\ este mai mic, nu numai `n contextul economic actual. Acum inspectorii lucreaz\ cu aceste date, urm=nd s\ se fac\ o reorganizare a compartimentelor [i departamentelor, care va fi valabil\ de la 1 septembrie, iar datele exacte cu privire la modific\rile de personal vor fi f\cute publice dup\ ce acestea vor fi finalizate”, a declarat prof. Laura Hacman, purt\torul de cuv=nt al I{J Suceava.
Un num\r exact de angaja]i din sistemul `nv\]\m=nt care vor r\m=ne f\r\ loc de munc\ `ncep=nd din toamna acestui an nu se cunoa[te `nc\, `ns\, putem s\ ne facem o idee dac\ lu\m `n considerare cifrele vehiculate la nivelul celorlalte inspcetorate [colare din ]ar\. Astfel, `ncep=nd cu 1 septembrie, un num\r de [ase salaria]i de la I{J Boto[ani vor trebui s\ plece acas\, la Casa Corpului Didactic vor fi reduse posturile de la 11 la 8,5 iar, cu privire la personalul nedidactic [i auxiliar din `nv\]\m=ntul boto[\nean, se vor t\ia `n jur de 100 de posturi. (Oana PAULIUC)

Vezi si

CE Szeged. Canotorii suceveni Florin Arteni și Florin Lehaci, argint european la dublu rame. Ancuța Bodnar, doar bronz alături de Simona Radiș la dublu vâsle

Campioanele olimpice en titre la dublu vâsle feminin, suceveanca Ancuţa Bodnar şi botoșăneanca Simona Radiş, …