Monday , April 29 2024

Nicusor Dan ii da replica sotului lui Clotilde Armand: Afirmatii mincinoase, sunt mahnit si uluit!

Presedintele USR, Nicusor Dan, i-a raspuns sotului lui Clotilde Armand, care a acuzat “echipa de comunicare” a USR de abuzuri si sabotaj. Nicusor Dan este “mahnit si uluit” de aceste “afirmatii mincinoase”.
USR nicusor dan

“Matei Paun (coordonatorul echipei – n.red.) a activat voluntar, sacrificandu-si timpul personal, fara sa ceara nimic in schimb, atat in campania electorala pentru alegerile locale, cat si in campania electorala pentru alegerile parlamentare.
A muncit in baza unui mandat dat de Biroul National, pe care nu l-a depasit niciodata. A avut in intreaga campanie electorala sustinerea mea si a Biroului National.
Sunt mahnit si uluit ca Sergiu Moroianu lanseaza in spatiul public afirmatii mincinoase, multe dintre ele similare cu ale dusmanilor politici ai USR”, a scris Nicusor Dan pe Facebook.
Replica liderului USR vine dupa ce Sergiu Moroianu, sotul lui Clotilde Armand, a acuzat, intr-o postare pe contul personal de Facebook, abuzurile si greselile comise “din partea ‘echipei de comunicare/campanie’ coordonate de Matei Paun”, care, in opinia sa, au dus la un rezultat mai slab al USR, in Bucuresti, la alegerile parlamentare decat la cele locale.
Moroianu l-a criticat pe Matei Paun, despre care a spus ca “este un personaj controversat”, ca a refuzat “sa-si depuna fisa de simpatizant USR” si ca nu a dorit sa dezvaluie numele celor din echipa de comunicare.
“Nu stim unde si pentru cine a lucrat, ce avere si surse de venit are, nici macar ce cetatenie are. Paun este sustinut in USR de Roxana Wring, apropiata de ONG-urile din reteaua Soros, cea care l-a adus initial in organizatie si pe Politeanu.
(…) Paun a asociat imaginea USR cu activistii lgbt si cu Soros, incercand chiar sa-l disculpe pe Soros in loc sa ne disociem viguros de el, tentativa patetica care a dus PSD la 50% din parlament si USR sub 10%”, a scris Moroianu pe Facebook.

Vezi si

Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica duminică, de Florii

Potrivit Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, …