Tuesday , May 7 2024

Atac socant in SUA, 7 morti: Un barbat a impuscat oameni la intamplare

michigan

Un barbat a impuscat sambata seara mai multe persoane, 6 dintre ele pierzandu-si viata pe loc. O a saptea victima a murit ulterior la spital.
Atacul s-a petrecut in orasul Kalamazoo, din statul american Michigan. Impuscaturile au avut loc in mai multe zone. Mai exact, indiciile arata ca barbatul s-a plimbat cu masina si a luat la tinta oameni la intamplare, informeaza BBC.
Patru oameni au fost ucisi la un restaurant si doi la o reprezentanta auto. Alti 3 au fost raniti, starea lor fiind critica. Unul dintre cei raniti, o tanara impuscata in fata restaurantului, a decedat ulterior, la spital, informeaza CNN.
Este posibil sa mai exista o victima tot a aceluiasi atacator. Politia crede ca aceste atacuri au legatura cu un altul petrecut cu putin timp inainte, intr-o parcare, in urma caruia o femeie a fost transportata in stare grava la spital dupa ce a fost impuscata de patru ori, informeaza CNN.
Autoritatile au anuntat semnalmentele principalului suspect – barbat alb, in jur de 50 de ani, conduce un Chevrolet HHR de culoare albastra.
Politia a reusit in scurt timp sa retina suspectul. In masina barbatului a fost gasita o arma.
“Amenintarea s-a terminat. Am arestat suspectul”, au anuntat autoritatile.

Vezi si

Vremea devine mai caldă decât normalul perioadei, dar va ploua mult în următoarele două săptămâni

Vremea în următoarea lună va fi mai caldă decât normalul perioadei, dar va ploua mult …