Tuesday , April 30 2024

Zboruri gratuite Suceava – București și retur pentru sucevenii care călătoresc spre destinații externe cu TAROM

avion tarom

Sucevenii  care își iau bilete dus-întors de la Tarom către destinații externe beneficiază de transport gratuit pe zborurile interne. Astfel, potrivit unui comunicat al companiei, “în perioada 10 februarie – 15 aprilie 2016 puteți beneficia de transport gratuit pe zborurile interne: Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Satu Mare, Suceava, Timișoara, la achiziționarea biletelor pe zboruri internaționale.
Oferta este valabilă pentru călătorii dus – întors între România și următoarele destinații externe: Alicante, Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Chișinău, Dubai, Frankfurt, Geneva, Hamburg, Istanbul, Larnaca, Londra, Madrid, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Tel Aviv, Valencia, Viena.
Oferta se aplică de asemenea, tarifelor de city-break TAROM Tours. Pasagerii vor achita doar prețul segmentelor internaționale și contravaloarea taxelor de aeroport pentru întregul itinerariu.
Biletele sunt disponibile la vânzare atât pe site-ul TAROM www.tarom.ro (și varianta mobilăm.tarom.ro) cât și prin agențiile proprii și partenere TAROM.”
In comunicatul amintit  se mai precizează că pentru toate călătoriile efectuate cu TAROM, atât intern cât și internațional, călătorii beneficiază de servicii gratuite precum: transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) ^10 kg bagaj de mână; Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online și pe mobil; Servicii gratuite la bord.
Practic, conform acestui comunicat, pentru sucevenii care vor să zboare cu TAROM , de la București, către una dintre destinațiile externe amintite mai sus, zborul de la Suceava la București și retur este gratuit. (T.V.)

Vezi si

De miercuri, Thermonet oprește furnizarea căldurii în municipiul Suceava

THERMONET S.R.L., operatorul sistemului de alimentare centralizată cu energie termică din municipiul Suceava,  a anunțat …

One comment

  1. Fain. Cel puțin așa pare.