Monday , May 6 2024

O mamă în vârstă de 18 ani a încercat să se sinucidă pe fondul unei depresii postnatale

Femeia a înghițit un pumn de medicamente din dorința de a-și încheia socotelile cu viața

ambulanta

O femeie în vârstă de 18 ani din Fălticeni a ajuns în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava, în dimineața de miercuri, în jurul orei 02,00, după ce a înghițit un pumn de medicamente. Femeia, care a devenit mamă de curând, se pare că suferă de o depresie severă postnatală, fiind chiar în evidența unui medic specialist care i-a și prescris un tratament în acest sens. Cristina H. a fost diagnosticată după naștere cu tulburare depresivă reactivă și tulburare anxioasă, diagnostic pentru care a urmat tratament cu medicamentele timonil și coaxil. Din declarațiile familiei a reieșit că tânăra nu a urmat serios tratamentul, iar în noaptea de marți spre miercuri s-a simțit copleșită de toate problemele și a considerat că singura soluție este să-și încheie socotelile cu viața. A înghițit mai multe medicamente, iar când a simțit că i se face rău a sunat chiar ea la 112 și a solicitat ajutor specializat. Un echipaj al Ambulanței s-a deplasat la domiciliul tinerei mame și a transportat-o la Spitalul Municipal Fălticeni.
Din cauza stării grave în care se afla, medicii fălticeneni au decis transferul pacientei către spitalul sucevean, unde a fost diagnosticată cu intoxicație voluntară medicamentoasă, fiind internată pentru tratament de specialitate. (C.R.)

Vezi si

”Argumentele tăcute” ale Învierii lui Hristos – Pastorala ÎPS Părinte Calinic la Praznicul Învierii Domnului – 2024

PREACUVIOSULUI CIN MONAHAL, PREACUCERNICULUI CLER, ȘI DREPTMĂRITORILOR CREȘTINI DIN ARHIEPISCOPIA SUCEVEI ȘI RĂDĂUȚILOR Har, pace și …