Thursday , May 2 2024

Handbaliștii suceveni au început returul cu o victorie categorică la Piatra Neamț

CSU Suceava s-a impus aseară, pe terenul celor de la LPS Piatra Neamț, cu scorul de 37-23 (19-9), în primul meci programat în acest an în Divizia A la handbal masculin. Cu 11 goluri, căpitanul Gabi Burlacu a fost cel mai bun marcator din tabăra suceveană  

 Handbal. Suceava - Pandurii [800x600]

CSU Suceava a început returul cu o victorie categorică. Aseară, în primul meci programat în acest an în Divizia A la handbal masculin, echipa antrenată de Răzvan Bernicu s-a impus, cu scorul de 37-23, pe terenul ocupantei locului 10 în clasament, LPS Piatra Neamț.

Partida a stat sub semnul echilibrului doar în primele cinci minute de start, după care universitarii au apăsat pe accelerație, iar până la pauză s-a distanțat la zece goluri, scor 19-9. In repriza secundă, cu căpitanul Burlacu și frații Bursuc în zi de gol, formația suceveană a mărit diferența de pe tabelă la 14 lungimi, câștigând în final cu 37-23, o victorie care o urcă până mâine pe primul loc al clasamentului.

CSU Suceava: Spiridon, Manea – Burlacu (11 goluri), C. Bursuc (6), Velea (6), R. Bursuc (5), Aldica (2), Preda (2), Vele (2), Baican (1), Acatrinei (1), I. Tcaciuc (1), Oprea, Alexa. Antrenor: Răzvan Bernicu.

“A fost un meci în care am încercat să ne găsim ritmul de joc și să ne îmbunătățim unele aspecte tehnico-tactice în perspectiva jocurilor cu Constanța și Stiința Bacău”, a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.

Programul și rezultatele etapei a XIV-a:

LPS Piatra Neamț – CSU Suceava 23-37

HC Dobrogea Sud – Farul Constanța

Politehnica Iași – CSU Târgoviște

Cimentul Bicaz – HC Buzău

Stiința Bacău – CSM II București

CS Vicov Bucovina – GSIP Moreni

Atletico Alexandria stă în această rundă.

 

In runda viitoare, CSU Suceava va primi vizita celor de la CS Vicov Bucovina. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

USV a scos la concurs șapte locuri de muncă auxiliare

Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava a scos la concurs, în această perioadă, șapte locuri …