Friday , May 3 2024

Bărbatul care s-a aruncat săptămâna trecută în faţa trenului, la Scheia, s-ar fi sinucis de frica închisorii

Bărbatul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu propria fiică, o adolescentă în vârstă de 14 ani, rezultată dintr-o aventură din tinereţe. Din acest incest s-ar fi născut un băieţel. Când totul a ieşit la iveală, temându-se că va ajunge la puşcărie şi sub presiunile comunităţii de rromi din Scheia, bărbatul s-a aruncat în faţa trenului

 politie


In spatele sinuciderii care s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute în comuna Scheia, când un bărbat de 34 de ani s-a aruncat în faţa trenului, fiind tăiat în bucăţi de roţile de fier, se ascunde o dramă şi mai mare. Comunitatea de ţigani din care a făcut parte Gheorghe Cuţitaru, de 34 de ani, l-a învinovăţit pe acesta că a avut relaţii incestuoase cu o fată a lui dintr-o relaţie anterioară. Acest oprobiu public ar fi fost cel care l-ar fi exclus într-un fel din comunitatea ţiganilor de la Scheia, mai ales că, în urma acelei relaţii vinovate s-a născut şi un copil.
In spatele tragediei de pe calea ferată, se ascunde drama neimaginabilă a unei adolescente în vârstă de doar 14 ani care a adus pe lume copilul propriului ei tată. Fata ar fi fost forţată de propriul tată să întreţină relaţii sexuale cu acesta iar din acest incest s-a născut un băieţel. Gheorghe Cuţitaru, bărbatul de 34 de ani ar fi decis să-şi încheie socotelile cu viaţa după ce totul a ieşit la iveală şi întreaga comunitate de ţigani din Scheia a hotărât să-l dea pe mâna legii. Bărbatul, după ce a văzut că şi-a lăsat fiica însărcinată, a plecat în Italia şi s-a întors după aproximativ un an, crezând că a fost iertat atât de familie cât şi de comunitate. Doar că înverşunarea celor de acasă a fost şi mai aprigă pentru că cel incriminat ar fi lăsat-o gravidă de fată. Văzând că nu reuşeşte să găsească înţelegere, de teamă că va merge la închisoare, Gheoghe Cuţitaru s-a aruncat în faţa trenului, în noaptea de sâmbătă, 1 august, la doar două zile de când s-a întors din Italia. Bărbatul s-a aruncat în faţa unui tren de călători  în spatele depozitelor angro din  Scheia.
Cuţitaru locuia împreună cu o femeie în vârstă de 33 de ani, nefiind căsătoriţi cu forme legale. Aveau împreună trei copii, femeia mai având încă patru dintr-o relaţie anterioară. Sâmbătă seara barbatul a plecat la plimbare împreună cu un vecin, în vârstă de 15 ani. La un moment dat, l-a trimis pe adolescent să-i cumpere de la un chioşc din zonă un pachet de ţigări. In timp ce vecinul era plecat, Gheorghe Cuţitaru s-a aruncat exact în faţa trenului Inter Regio care circula pe calea ferată din apropiere. Mecanicul a oprit imediat trenul şi a sunat la 112. La faţa locului au sosit echipaje de la ISU Suceava dar şi poliţişti. Din păcate, impactul a fost unul foarte violent iar bărbatul a murit pe loc. Echipajul de medici care a sosit la locul incidentului nu a putut decât să constate decesul. Poliţiştii criminalişti nu au găsit asupra bărbatului nici un bilet de adio, prin care omul să-şi explice gestul dar acum au demarat o anchetă pentru a stabili exact dacă a avut loc incestul şi dacă cineva a ştiut drama prin care trece adolescenta, dramă la care se pare că a obligat-o propriul tată.
Plecând de la suspiciunea de incest, a fost deschisă o anchetă şi de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava. “Trebuie să vedem ce s-a întâmplat acolo. Dacă cel mic este în siguranţă şi dacă tânăra mama are nevoie de consiliere psihologică”, ne-a declarat Nicoleta Daneliuc, purtător de cuvânt în cadrul DGASPC Suceava. (O.S.)

Vezi si

Un tânăr s-a retras de pe lista AUR de la Consiliul Local Suceava

Nu doar de la PSD Suceava și-a retras candidatura unul din cei de pe lista …