Monday , April 29 2024

Lucrarile de termoficare de pe strazile Tipografiei, Zorilor si Stefan Dracinski au fost finalizate

pe cele trei str\zi muncitorii firmelor Test Prima [i Incom mai trebuie sa se ocupe de c=teva proceduri tehnice, dupa care sa readuca carosabilul la starea ini]ial\
Lucr\rile care au fost propuse a fi realizate [i anul acesta la re]elele secundare [i principale de termoficare au fost finalizate pe trei str\zi.
De[i lucr\rile de termoficare au fost începute de c\tre angaja]ii firmelor subcontractate de Termica cu st=ngul, sucevenii [i autorit\]ile locale spera ca p=na la termenul impus, 1 septembrie, acestea sa fie finalizate.
Lucr\rile de termoficare au fost începute pe data de 1 august [i vizeaza înlocuirea conductelor at=t la re]ele secundare, c=t [i la re]ele principale de termoficare.
Potrivit viceprimarului Viorel Seredenciuc, lucr\rile propriu- zise de înlocuire a conductelor de termoficare la re]elele secundare de pe cele trei str\zi – Tipografiei, Zorilor [i {tefan Dracinski – au fost finalizate, urm=nd ca muncitorii firmelor Test Prima [i Incom care au executat lucr\rile sa se ocupe de procedurile tehnice. Aceste proceduri tehnice au fost estimate de Seredenciuc la doua zile, dupa care urmeaza lucr\rile de readucere a carosabilului la starea ini]ial\.
Lucr\rile de termoficare la re]eaua principala care înca nu au fost finalizate, av=nd un grad mai mare de complexitate fa]a de celelalte, sunt cele de pe strada Mihai Viteazul, ce continua p=na în spatele Casei de Cultur\. În cadrul acestora, autorit\]ile locale s-au confruntat cu un deficit de personal la firma Conest Ia[i, care executa lucr\ri pe strada Mihai Viteazul, problema care, în cele din urm\, a fost remediat\, însa a pierdut teren în fa]a celorlalte doua firme care [i-au finalizat lucr\rile.
Astfel c\, în 11 zile, autorit\]ile locale a[teapta ca lucr\rile la re]elele de termoficare sa fie finalizate pentru acest an. În acea[i stare de a[teptare sunt [i sucevenii care au avut de suferit o luna de zile, timp în care au stat f\ra apa cald\.
În paralel cu lucr\rile la re]elele de termoficare se realizeaza [i lucr\rile de refacere a estacadei de peste r=ul Suceava.  În aceste zile r\mase p=na la sf=r[itul lunii august podul tehnologic sau estacada trebuie sa fie finalizate pentru a se putea monta conducta de apa calda care a fost grav avariata c=nd pilonul estacadei a fost rupt de ape. (Iulia GU{|)

Vezi si

CE Szeged. Canotorii suceveni Florin Arteni și Florin Lehaci, argint european la dublu rame. Ancuța Bodnar, doar bronz alături de Simona Radiș la dublu vâsle

Campioanele olimpice en titre la dublu vâsle feminin, suceveanca Ancuţa Bodnar şi botoșăneanca Simona Radiş, …