Tuesday , April 30 2024

Printesa Diana a avut o relatie cu Eric Clapton

Diana At Highgrove

O carte biografică scrisă de ziaristul Paul Scott ce prezintă viaţa lui Eric Clapton suscită interes în Regat. Autorul pretinde în paginile cărții că faimosul muzician ar fi avut o relație amoroasă cu prințesa Diana.
Se știe despre Eric Clapton că avea succes la femei, iar pe lista sa lungă de cuceriri figurează inclusiv regretata Lady Di. Scânteia între cei doi s-a aprins la “San Lorenzo”, un restaurant din Knightsbridge. Potrivit unui prieten apropiat al lui Clapton, atracţia dintre cei doi era “evidentă”. Schimbau multe priviri complice şi seducătoare, a povestit acesta.
La întrebarea dacă s-a ajuns mai departe, el a răspuns că “amândoi erau liberi şi că lui Eric i-au plăcut întotdeauna provocările”. Indiferent de cum a mers relaţia dintre ei, Eric nu a rămas cu o amintire prea plăcută, muzicianul descriind-o pe Diana drept o manipulatoare şi o minte bolnavă.
Un alt episod din viaţa lui Clapton a avut loc la New York, la concertul trupei Rolling Stones de pe Shea Stadium, unde venise însoţit de Carla Bruni. Top modelul francez îşi dorea să-l cunoască pe Mick Jagger, însă Clapton s-a arătat reticent. “Te rog, Mick, nu şi ea. Cred că sunt îndrăgostit”, l-a implorat pe Jagger, temându-se că cea care avea să devină soţia fostului preşedinte Nicolas Sarkozy îi va cădea în mreje. Însă Jagger nu a dat atenţie rugăminţilor prietenului său, iar manechinul francez şi solistul de la Rolling Stones au sfârşit prin a avea o relaţie. Doar timpul a reuşit să-l facă să treacă peste obsesia Bruni, notează biograful lui Eric Clapton.
evz.ro

Vezi si

Actorul Gerard Depardieu, chemat la poliție pentru a fi interogat și reținut la Paris după acuzațiile de agresiune sexuală

Actorul francez Gérard Depardieu a fost convocat luni pentru a fi dus în custodie la …