Wednesday , May 8 2024

Kelemen Hunor (UDMR): Recomandam alegatorilor nostri sa voteze in turul doi conform propriilor convingeri

Kelemen-Hunor

Consiliul Permenent al UDMR a decis, joi, sa lase la latitudinea electoratului sau pe cine sa voteze in al doilea tur al alegerilor prezidentiale, a anuntat presedintele Uniunii, Kelemen Hunor.
“S-a decis, cu marea majoritate a voturilor – a existat o abtinere si un vot impotriva -, sa recomandam alegatorilor nostri sa voteze conform propriilor convingeri. Suntem convinsi ca avem un electorat matur si stie sa faca diferenta”, a declarat Kelemen Hunor.
Liderii UDMR s-au intrunit joi, la Cluj-Napoca, pentru a discuta carui candidat ii vor acorda sprijinul in turul al doilea al alegerilor prezidentiale.
Intr-o conferinta de presa sustinuta la finalul reuniunii, Kelemen Hunor a enumerat ca printre argumentele care au stat la baza acestei decizii a fost aceea ca majoritatea reprezentatilor conducerii Uniunii nu ar fi dorit sustinerea candidatului ACL, Klaus Iohannis, intrucat nu s-a aratat dispus sa discute cu UDMR, transmite Agerpres.
Kelemen Hunor a spus ca Victor Ponta a fost un partener de incredere, dar si ca UDMR nu se poate afla de aceeasi parte cu liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor.

Vezi si

Cutremur de magnitudine 4.1 în România, marți după-amiază

Un cutremur mediu, cu magnitudinea 4,1, s-a produs marţi după-amiaza, la ora 18:32, în judeţul …