Tuesday , April 30 2024

Antonia și Alex Velea au dezvăluit sexul viitorului copil: "S-a văzut pe ecografie ce o să fie de la o poștă"

antonia-velea

Invitați joi la matinalul Kiss FM, Antonia și Alex Velea le-au dezvăluit în sfârșit fanilor ce sex are copilul care se va naște în curând.
„Îi place să mă mângâie pe buric” a glumit Antonia, povestindu-le ascultătorilor Kiss FM că și-a cumpărat o pernă de gravidă, pe care însă o folosesc mai mult Alex și cățelul.
Și, pentru că tot venise vorba despre sarcina Antoniei, Sergiu și Andrei i-au întrebat dacă vor să dezvăluie ascultătorilor Kiss FM ce este copilul: fată sau băiat?
„O să zic eu, pentru că au fost speculații. Eu trebuie să confirm. S-a văzut pe ecografie ce o să fie de la o poștă. Seamănă cu taică-su” a declarat Antonia în direct la Kiss FM, dezvăluind astfel că va avea un băiețel.
„Indiferent de sexul copilului, că ar fi fost fetiță sau băiețel, e un copil pe care noi ni l-am dorit și ni-l dorim extrem de mult, pe care o să-l iubim cu tot sufletul nostru și o să punem în el tot ce știm mai bine. O să avem un băiețel și de abia așteptăm să apară. Așteptăm cu sufletul la gură să apară, așteptăm să ne jucăm cu el, suntem disperați” a explicat și Alex.
„Noi știm de mult ce-o să fie. După prima lună se vedea ce o să fie” a glumit el.
 

Vezi si

Actorul Gerard Depardieu, chemat la poliție pentru a fi interogat și reținut la Paris după acuzațiile de agresiune sexuală

Actorul francez Gérard Depardieu a fost convocat luni pentru a fi dus în custodie la …