Tuesday , April 30 2024

Romanul care face furori la Hollywood. Roluri alaturi de Meryl Streep si Matt Damon

sebastian stan

Sebastian Stan, cunoscut publicului din România mai ales pentru rolul din celebrul serial “Gossip Girl”, înregistrează succes după succes.
Constănţeanul de 32 de ani a semnat recent cu studiourile Marvel pentru încă nouă filme, printre care şi o nouă peliculă din seria “Captain America: The Winter Soldier”.
Mai mult, pe lângă acestea, el a fost cooptat în alte două producţii: “Ricki and the Flash”, filmul lui Jonathan Demme (“Tăcerea mieilor”), unde Stan va juca alături de celebra Meryl Streep şi va interpreta rolul fiului ei, şi “The Martian”, regizat de faimosul Ridley Scott, în care îl va interpreta pe omul de ştiinţă Dr. Chris Beck şi va juca alături de Matt Damon.
Succesul profesional este dublat de cel pe plan personal. Sebastian Stan face ravagii printre divele de la Hollywood, el bifând relaţii de lungă durată cu actriţele Leighton Meester, care i-a fost colegă de platou în serialul “Gossip Girl”, şi Jennifer Morrison, din “Dr.House”.
libertatea.ro
 

Vezi si

Actorul Gerard Depardieu, chemat la poliție pentru a fi interogat și reținut la Paris după acuzațiile de agresiune sexuală

Actorul francez Gérard Depardieu a fost convocat luni pentru a fi dus în custodie la …