Tuesday , April 30 2024

Accident TERIBIL in Formula 1, la Suzuka. Jules Bianchi, dus inconstient la spital. Imagini ÎNFIORĂTOARE

bianchi accident suzuka

Pilotul francez Jules Bianchi a fost transportat la spital în stare de inconştienţă, în timpul Marelui Premiu al Japoniei, după un accident teribil.

Pilotul francez Jules Bianchi, de la Marussia, a vost victima unui accident incredibil la Marele Premiu al Japoniei, desfăşurat duminică pe circuitul Suzuka. Monopostul lui Bianchi a lovit un utilaj care evacua maşina germanului Adrian Sutil, victima unui alt accident produs în timpul cursei. Din imagini reiese că accidentul a fost foarte grav, monopostul intrând pur şi simplu sub tractor. Cei din echipa lui Bianchi au încercat să-l contacteze prin radio pentru a le comunica starea, însă nu au primit niciun răspuns, ceea ce a alarmat pe toată lumea. Echipa de intervenţie a constatat că Bianchi era grav rănit şi inconştient.

Federaţia internaţională de automobilism a precizat într-un comunicat că pilotul a fost transportat la spital cu ambulanţa, din cauză că elicopterul nu putea decola în condiţiile meteo nefavorabile.

Accidentul a avut loc în curba Dunlop, unde germanul Adrian Sutil a ieşit în decor cu un tur mai devreme şi un utilaj încerca să degajeze monopostul Sauber, pe care l-a lovit Bianchi.

Cursa a fost apoi întreruptă în turul 44 din cele 53 programate. Bianchi este la al doilea sezon al său în Formula 1.

 

Vezi si

Şase canotori suceveni au câștigat în acest week-end medalii de aur la Campionatul European din Ungaria

România a cucerit în premieră o medalie de aur în proba masculină de dublu vâsle …