Monday , April 29 2024

Luptător de K1, găsit MORT

iml

Un luptător de K1, legitimat la clubul Dinamo, a fost găsit mort, informează România TV.
Tânărul de 29 de ani, luptător de K1, înscris la clubul Dinamo, a sosit de la Bucureşti, vineri dimineaţă, şi s-a cazat la un hotel de două stele din Drobeta-Turnu Severin. Acesta era însoţit de iubita sa, o handbalistă din Severin. După ce au primit cheia de la cameră, cei doi s-au retras, însă la scurt timp au coborât în holul hotelului şi le-au cerut angajaţilor permisiunea de a se antrena pe terenul de tenis.
După circa două ore, un angajat al hotelului l-a auzit pe tânăr vorbind la telefon. Acesta era extrem de agitat, ţipa şi chiar adresa injurii interlocutorului său. După ce a vorbit la telefon, sportivul s-a retras în camera lui şi de atunci nu l-a mai văzut nimeni.
De vineri, acesta nu le-a mai răspuns la telefon nici prietenilor săi, care s-au alarmat.
Luni dimineaţă, angajaţii hotelului s-au dus în camera sportivului pentru a vedea de ce nu s-a prezentat la recepţie, pentru că duminică trebuia să predea camera. Tânărul a fost găsit mort pe pat. La faţa locului au sosit medicii, care au constatat decesul.
Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat în acest caz.
 
 

Vezi si

Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica duminică, de Florii

Potrivit Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, …