Tuesday , April 30 2024

Rapidistii au incheiat anul cu o victorie

N `n ultima etap\ a turului, echipa preg\tit\ de Ion Buzoianu s-a impus, cu scorul de 1-0, `n fa]a forma]iei vr=ncene CS Panciu, `ntr-un meci desf\[urat, ieri, pe stadionul Areni n unicul gol al `nt=lnirii a fost `nscris de Sp\tar, `n minutul 51

Divizionara a treia Rapid Suceava a luat o ultim\ gur\ de oxigen chiar `nainte de vacan]a competi]ional\. Aflat\ `n deriv\ dup\ cascada de `nfr=ngeri suferite `n ultimele runde, echipa “ceferist\” [i-a scos o parte din p=rleal\ `n fa]a celor de la CS Panciu, c=[tig=nd ieri, `n fa]a grup\rii vr=ncene, cu scorul de 1-0, `ntr-un meci disputat pe stadionul Areni [i care a contat pentru ultima etap\ a turului de campionat.
Desfa[urat\ sub privirile a circa 20 de specatatori temerari, pe un teren `nghe]at [i acoperit pe alocuri cu z\pad\, partida a fost lipsit\ de orice veleit\]i tehnice, astfel c\, `n repriza `nt=i ocaziile de gol au fost rarisime.
~n minutul 12, Golofca [i-a `ncercat primul [ansa la poarta oaspe]ilor, dar execu]ia mijloca[ului rapidist a ocolit buturile ap\rate de Laz\r. P\ncenii au replicat abia `n minutul 43, prin Du]u, [utul acestuia fiind respins `n corner de goalkeeperul Gavriloaia, astfel c\ pauza a consemnat o remiz\ alb\ pe Areni, scor 0-0.
Antrenorul Ion Buzoianu a schimbat `ns\ partitura odat\ cu ie[irea de la vestiare. Tomescu i-a l\sat locul lui Romaniuc [i capriciosul mijloca[ al feroviarilor [i-a f\cut sim]it\ prezen]a `nc\ din minutul 47, c=nd l-a `ntins pe portarul oaspete cu o execu]ie din afara careului. Insisten]a gazdelor `n ofensiv\ avea s\ se concretizeze `n minutul 51, c=nd Sp\tar a marcat unicul gol al `nt=lnirii cu un [ut la col]ul lung, trimis de la 20 de metri.
Finalul jocului a fost unul s\rac `n faze de poart\, gazdele prefer=nd s\ joace la conservarea rezultatului, chiar cu riscul `ncas\rii a trei cartona[e galbene prentru trageri repetate de timp. ~n aceste condi]ii, singurul eveniment care a mai dezghe]at spiritele pe teren a ap\rut `n minutul 87, c=nd vr=ncenii au solicitat `n zadar o lovitur\ de la 11 metri la un presupus fault comis de Breniuc asupra nou-intratului Liutec.
Scor final 1-0 [i trupa lui Ion Buzoianu `ncheie turul pe un dezolant loc 11 `n clasamentul seriei, la 22 de puncte de lider [i de preten]iile fantasmagorice de promovare emise de echipa rapidist\ la startul actualului sezon al Ligii a III-a.
Rapid Suceava: Gavriloaia, – Sp\tar, Breniuc, Sava, Oniu – Tomescu, Br=nz\, Apetri, Golofca – Corban, I. Pl\mad\. Au mai intrat: Romaniuc [i Burlacu.
CS Panciu: Laz\r – Stanciu, Bozian, Stan, Mihai, Balaban, B=r\, Du]u, Stoian, Radu, Sasc\u. A mai intrat: Cioran [i Liutec. (D\nu] CHIDOVE})

N Rezultatele ultimei etape a turului:

Petrotub Roman – Ceahl\ul II Piatra Neam] 5-0
CSM Pa[cani – FCM One[ti 1-0
Rapid Suceava – CS Panciu 1-0
CSM Foc[ani – Politehnica Gala]i 2-0
Luceaf\rul Mihai Eminescu – ACS Bac\u (ast\zi)
Aerostar Bac\u [i O]elul II Gala]i au stat.

Vezi si

Şase canotori suceveni au câștigat în acest week-end medalii de aur la Campionatul European din Ungaria

România a cucerit în premieră o medalie de aur în proba masculină de dublu vâsle …