Saturday , May 4 2024

Americanii si-ar dori ca Michelle Obama sa le decoreze bradul de Craciun

Americanii ar ruga-o pe prima doamn\ a SUA, Michelle Obama, s\ le decoreze bradul de Cr\ciun, ar invita-o pe realizatoarea TV Ellen DeGeneres la o petrecere de s\rb\tori [i ar pleca în vacan]a de iarn\ cu George Clooney, potrivit rezultatelor unui sondaj citat de Reuters.
Michelle Obama a primit 38% dintre voturile americanilor ruga]i s\ indice personalitatea la care ar apela pentru a le decora casa de s\rb\tori, aceasta fiind urmat\ de Sarah Palin, reprezentanta ultraconservatorilor americani, care a primit 22 de procente.
Dup\ Michelle Obama [i Sarah Palin, pe lista de decoratori au mai fost inclu[i, în ordine, fondatorul Playboy, Hugh Hefner, cu 16% din voturi, Joan Rivers, cu 13%, [i Lady Gaga, cu 11% din voturi.
Pe de alt\ parte, potrivit sondajului, dintr-o list\ de celebrit\]i, 39% dintre americani au ales-o pe Ellen DeGeneres drept cel mai dorit invitat la petreceri, celebra realizatoare TV fiind urmat\ de actri]a Whoopi Goldberg, cu 29% din voturi, de realizatoarea de talk-show-uri Kelly Ripa, cu 21%, [i de Kathie Lee Gifford, cu 11%.
În privin]a unei vacan]e de s\rb\tori, 43% dintre intervieva]i au spus c\ ar vrea s\-[i petreac\ zilele libere la vila de la Lacul Como (Italia) a lui George Clooney, 27% au ales casa din Santa Barbara a lui Oprah Winfrey, 20% au ales castelul fran]uzesc al cuplului Brad Pitt-Angelina Jolie, iar 11% au declarat c\ [i-ar dori s\ stea în casa din New York a cuplului Jay-Z-Beyonce.
Studiul a fost realizat în perioada 2 – 8 septembrie, pentru magazinul HomeGoods, pe un e[antion de 1.016 adul]i din Statele Unite ale Americii.

Vezi si

Jerry Seinfeld: Stânga radicală și prostiile Political Correctness aduc sfârșitul comediei

Jerry Seinfeld, actorul în vârstă de 70 de ani, a susținut, în cadrul unui interviu …