Tuesday , May 7 2024

Flutur: PSD doreste tactica terenurilor pârjolite si otravirea fântânilor ca sa ajunga la guvernare

Vicepre[edintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, sâmb\t\, la Bistri]a, c\ PSD “dore[te tactica terenurilor pârjolite [i otr\virea fântânilor ca s\ ajung\ el la guvernare”, sus]inând c\ PSD îi h\r]uie[te pe democrat-liberali.
Gheorghe Flutur a f\cut aceste declara]ii în fa]a delega]ilor la Consiliul de Coordonare Jude]ean al PDL Bistri]a-N\s\ud.
“PSD nu sus]ine modernizarea României [i ne h\r]uie[te. Uita]i-v\ cum trag de timp pentru ca legile de care are nevoie România ast\zi s\ nu se aprobe, nici Legea educa]iei, nici Legea salariz\rii care pune ordine în rândurile bugetarilor [i nici Legea bugetului de stat. PSD dore[te tactica terenurilor pârjolite [i otr\virea fântânilor ca s\ ajung\ el la guvernare”, a afirmat Gheorghe Flutur.
El a spus c\, anul trecut, Victor Ponta înc\ era membru al Guvernului, iar acum critic\ “de mama focului” c\ nimic nu merge.
“Îmi permit s\ suspectez PSD [i sociali[tii c\ au dorit s\ ]in\ România în subdezvoltare [i unele zone inten]ionat în subdezvoltare, fiindc\ de acolo [i-au tras voturile, [i uita]i-v\ la Moldova, pe care au mizat s\ o ]in\ în s\r\cie. Noi trebuie s\ le spunem oamenilor c\ vrem modernizare [i vrem s\ aducem fonduri din afar\ [i pentru asta trebuie s\ te [i restructurezi [i trebuie s\ respec]i regulile casei în care ai intrat”, a spus Flutur.
El le-a cerut delega]ilor s\ î[i reaminteasc\ faptul c\ PSD a p\r\sit guvernarea “când a dat de greu”.
“Trebuie s\ mai aducem aminte oamenilor c\ ace[ti oameni de la PSD, când au dat de greu c\ a venit criza, au fugit de la serviciu, adic\ au ie[it de la guvernare, fiindc\ e mai u[or s\ critici din opozi]ie. Ei au exercitat o guvernare din opozi]ie foarte avantajoas\ prin 2008, ori noi ast\zi avem nevoie de o for]\ unit\ care s\ modernizeze România, nu de altceva, dar nu e vremea pomenilor”, a spus Flutur.
Vicepre[edintele PDL s-a referit [i la ultimele sondajele de opinie care plaseaz\ PSD în fruntea preferin]elor românilor.
“Aceast\ Fata Morgana a sondajelor române[ti de ast\zi este o mare capcan\ pentru ei. De aceea, eu am un îndemn: obiectivul de grad zero trebuie s\ fie r\mânerea la guvernare [i s\ lu\m [i urm\torul mandat, pentru c\ noi avem o obliga]ie, nu trebuie s\ fim doar cu ponoasele guvern\rii, ci [i cu foloasele politice ale guvern\rii”, a declarat el.
Flutur [i-a exprimat apoi convingerea c\ PDL va începe s\ creasc\ din nou în sondaje.
“Ce vrem? S\ st\m bine în sondaje în fiecare zi [i seara s\ ne îmb\t\m la televizor c\ st\m bine sau s\ ne asum\m riscuri cu obiective clare? Eu sunt convins c\, a[a cum încep s\ arate sondajele, PDL începe s\ creasc\ din nou. Este un lucru care se vede, îns\ noi nu la asta trebuie s\ ne gândim. Am intrat pe o strad\ cu sens unic. Înapoi podul e rupt. Strad\ cu sens unic este modernizarea ]\rii, iar eu sunt convins c\ 2011 va fi un an al primarilor [i al ini]iativei primarilor pentru dezvoltarea comunit\]ilor”, a declarat el.
Flutur a f\cut [i unele aprecieri legate de unificarea dreptei.
“Liberalii au în]eles mesajul de unificare a dreptei atunci când am înfiin]at PLD, pentru care am luptat din r\sputeri. Dreapt\ unit\ înseamn\ renun]area la orgolii [i, de multe ori, nu faci tu ce vrei, ci ce î]i spune baza partidului, pentru c\ noi, în via]\, unde ne întâlnim în lupta politic\, ne întâlnim stânga cu dreapta [i asta ne oblig\ s\ trecem peste animozit\]i [i orgolii, fiindc\ noi avem de reformat România. Modernizarea României se face cu oameni care cred în proprietate privat\, în ini]iativ\, [i nu frânari ai moderniz\rii cum sunt sociali[tii, PSD-i[tii”, a declarat Flutur.

Vezi si

Vremea devine mai caldă decât normalul perioadei, dar va ploua mult în următoarele două săptămâni

Vremea în următoarea lună va fi mai caldă decât normalul perioadei, dar va ploua mult …