Wednesday , May 8 2024

Ioan Sava, alias “Casuta”, va ramane in arest

Magistra]ii au respins cererea de revocare a m\surii arest\rii preventive, a lui Ioan Sava, cercetat pentru complicitate la contraband\ cu produse accizabile [i constituire de grup infrac]ional organizat.
Judec\torul nu a fost impresionat de pledoaria avocatului Marius Striblea, carea `ncercat s\ sublinieze faptul c\ este vorba de un dosar tipic `n care procuratura cere aplicarea celei mai drastice m\surii, cea a arest\rii preventive f\r\ a se analiza `n prealabil posibilitatea aplic\rii unor m\suri mai u[oare, cum ar fi interzicerea dreptului de a p\r\si ]ara sau localitatea, f\r\ a se lua `n considerare faptul c\ inculpatul Ioan Sava nici m\car nu are cazier. Tot acesta a propus teoria c\ `n cazul persoanelor persoanelor publice sau cunoscute societ\]ii aceast\ m\sur\ a arest\rii preventive este de obicei casat\ la Curtea de Apel, `ns\ `n cazul persoanelor mai pu]in sau deloc cunoscute, aceast\ m\sur\ “se lipe[te” mult mai u[or. (Cezar P|UN)

Vezi si

Săptămâna viitoare începe procesul de admitere în învățământul liceal vocațional și clasele bilingve. Locuri disponibile și mediile de admitere din 2023

Înscrierea candidaților pentru probele de aptitudini și cele de verificare a cunoștințelor de limbă modernă …