Friday , May 3 2024

Patronul pieţei din Vereşti va petrece Paştele în libertate

prundeanu marius [800x600]

 Marius Prundeanu – patronul pieţei din Vereşti a fost eliberat, după ce fusese reţinut pentru ultraj . El este acuzat că a ameninţat un poliţist în incinta Iulius Mall

Dacă procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus reţinerea pentru 24 de ore a numitului Marius – Ilie Prundeanu, de 46 de ani, din Suceava, administratorul pieţei din Vereşti, pentru comiterea infracţiunii de ultraj, ieri acesta a fost eliberat, instanţa de judecată stabilind că poate fi cercetat în libertate.
Acesta a fost băgat în Arestul IPJ Suceava după ce în data de 6 aprilie 2014, fiind în incinta Iulius Mall din Suceava, l-a luat de ceafă pe agentul principal de poliţie Marius U., de 32 de ani, de la Biroul Silvic din cadrul IPJ Suceava, care era la o cafenea din complexul comercial şi l-a ameninţat cu bătaia pe acesta. Totul se trage de la faptul că în urmă cu aproximativ jumătate de an, în urma unui control făcut în piaţa din Vereşti, poliţistul a găsit lemn în valoare de circa 10.000 de lei, pentru care Prundeanu nu avea acte. Materialul lemnos a fost confiscat, iar patronul pieţei din Vereşti s-a ales cu un avertisemnt din partea poliţistului sucevean. (Constantin ZUZEAC)

Vezi si

Un tânăr s-a retras de pe lista AUR de la Consiliul Local Suceava

Nu doar de la PSD Suceava și-a retras candidatura unul din cei de pe lista …