Tuesday , May 7 2024

Vincenzo Castellano: "Nu vreau sa-mi creasca fetita ciudatu' ala de Velea"

antonia-maya

Vincenzo şi Antonia au avut o relaţie mulţumitoare până la sfârşitul anului 2012, când pe fir a intrat Alex Velea, bărbatul din cauza căruia solista şi-a pierdut minţile într-atât de mult încât a decis să divorţeze după o căsnicie de doar doi ani.
Rănit în orgoliu, soţul ei italian face tot posibilul să se răzbune, căci a rămas cu buza umflată. Primul pas a şi fost făcut, în vara trecută, când acesta a reuşit să o mute pe Maya în Sicilia, la bunicii lui, care o tratează pe micuţă ca pe o prinţesă.
Ce-i drept, fetiţa are parte de un trai bun, merge la grădiniţă, ba chiar a participat la o prezentare de modă, în calitate de fotomodel, însă îi lipseşte prezenţa mamei şi adesea plânge de dorul ei. De cealaltă parte, Antonia şi-a dat seama că Vincenzo a cam păcălit-o în momentul în care a pus-o să semneze că este de acord ca Maya să treacă graniţa, căci acum n-o mai poate vedea decât în prezenţa rudelor soţului.
Artista e decisă să-şi ia fata înapoi, deşi e conştientă că procesul de custodie se anunţă lung şi anevoios, cu atât mai mult cu cât Vincenzo nici că vrea să audă ca fiica lui să aibă de-a face cu noul iubit al mamei sale: “Niciodată Maya nu va fi crescută de ciudatul ăla de Alex Velea”, este promisiunea pe care italianul şi-a făcut- o, de faţă cu prietenii săi, în momentul în care a aflat că soţia sa s-a îndrăgostit de artistul aflat acum pe val.
libertatea.ro

Vezi si

1,6 milioane de persoane la concertul gratuit susținut de Madonna pe plaja Copacabana din Brazilia

Peste un milion de persoane s-au înghesuit sâmbătă pe plaja Copacabana din Brazilia pentru un …