Sunday , April 28 2024

Angela Merkel si-a fracturat bazinul la schi

merkel-schi

Cancelarul german Angela Merkel a suferit un accident in timp ce se afla la schi intr-o excursie pe care a facut-o in timpul vacantei de Sarbatori.
Informatiile despre accident au devenit publice atunci cand cancelarul si-a anulat o vizita oficiala in Varsovia care ar fi trebuit sa aiba loc miercuri, alaturi de premierul din Luxemburg, scrie Wall Street Journal. Anuntul a fost facut de purtatorul de cuvant al Angelei Merkel.
Potrivit presei germane, cancelarul german ar fi suferit o fractura la bazin. Medicii care au tratat-o i-au recomandat sa mearga cu ajutorul unui cadru timp de cateva saptamani si sa se odihneasca.
“Cancelarul nu va putea onora anumite întâlniri anunţate. A suferit un şoc important în timpul unei căderi la schi, în cursul vacanţei de Crăciun, şi a suferit o fractură la nivelul bazinului”, a declarat purtatorul de cuvant Seibert într-o conferinţă de presă obişnuită.
“Se misca bine si comunica fara probleme”, a adaugat purtatorul de cuvant Steffen Seibert, potrivit Die Welt.

Vezi si

Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica duminică, de Florii

Potrivit Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, …