Friday , May 3 2024

Bianca ar putea ramane fara emisiune inainte de prima editie. CNA a respins tabloidizarea Antenei 2

bianca

Bianca Drăguşanu a primit cea mai proastă veste. Emisiunea pe care urmează să o prezinte la Antena 2 ar putea să nu mai existe, deoarece Consiliul Naţional al Audiovizualui a respins transformarea Antenei 2 în Antena Stars.
Membrii CNA nu sunt de acord cu tabloidizarea postului, iar şansele ca Bianca Drăguşanu să aibă o emisiune tv sunt puţine.
“În prezentarea postului este o tabloidizare sută la sută. Sunteți producător și la Acces Direct și la Un show păcătos, iar acest lucru nu face decât să-mi confirme că acest post va fi 24 de ore din 24 Acces Direct și Un show păcătos. Nu voi susține niciodată tabloidizarea unui post de televiziune așa cum o susțineți dumneavoastră.”, a spus Narcisa Iorga, membru CNA, potrivit paginademedia.ro.
După votul membrilor CNA, transformarea Antenei 2 a fost respinsă.
Bianca Drăguşanu a semnat cu televiziunea Antena Star (fostă Antena 2), unde va prezenta o emisiune în care le învaţă pe fetele obişnuite cum să ajungă nişte dive, scrie Click.ro.
Noua slujbă îi aduce o leafă de 16.000 de euro. Al doilea contract a fost definitivat săptămâna trecută, cu o clinică de chirurgie estetică, pe o perioadă de trei ani.
Pentru că a devenit un etalon de frumuseţe, medicul respectiv a apelat-o, iar pentru suma de 5.000 de euro pe lună roşcata îi va face publicitate şi va fi prezentă la toate evenimentele organizate de el.

Vezi si

Jerry Seinfeld: Stânga radicală și prostiile Political Correctness aduc sfârșitul comediei

Jerry Seinfeld, actorul în vârstă de 70 de ani, a susținut, în cadrul unui interviu …