Monday , April 29 2024

Nicoleta Luciu va avea soarta lui Wilmark? Vedeta Pro TV a participat si ea la o emisiune de la Kanal D

nicoleta-luciu

După ce Wilmark a fost dată afară din trustul Media Pro pentru că a acceptat o invitaţie la o emisiune de la Kanal D, Nicoleta Luciu a mers şi ea la un show al turcilor.
Nicoleta Luciu, prezentatoarea unei emisiuni de tip concurs la Acasă tv, a fost invitată la emisiunea “Jumătatea mea ştie” de la Kanal D. Nicoleta Luciu a jucat alături de Wilmark pentru un copil de doi ani, grav bolnav, care are nevoie de un transplant.
Cove a întâmpinat-o pe Nicoleta Luciu: “De când sunt în televiziune, m-am rugat: ‘Doamne, fă o minune să am ocazia să fiu în preajma ei, să respir acelaşi aer cu ea, să-i văd privirea dulce, galeşă’. În sfârşit, în sfânta zi de azi, a venit Nicoleta Luciu”.
În urmă cu două săptămâni, Wilmark a fost dat afară de la Pro TV după ce a participat la emisiunea „Roata Norocului”, prezentată de Liviu Vârciu. Boşii Pro TV au povestit că coregraful nu şi-a anunţat şefii de participarea la Kanal D, deşi Wilmark susţine altceva. Oare ce se va întâmpla cu Nicoleta Luciu?

Vezi si

Actorul Gerard Depardieu, chemat la poliție pentru a fi interogat și reținut la Paris după acuzațiile de agresiune sexuală

Actorul francez Gérard Depardieu a fost convocat luni pentru a fi dus în custodie la …