Sunday , April 28 2024

Cum a ajuns Mel Gibson la sapa de lemn din cauza femeilor

mel-gibson

S-au dus vremurile bune pentru actorul Mel Gibson, 57 de ani, care a fost regele încasărilor la Hollywood ani la rând. Dacă în 2011 se lăuda cu o avere de 850 de milioane de dolari, acum lucrurile stau cât se poate de prost, starul rămânând fără lichidităţi din cauza problemelor cu… femeile.
Presa americană de scandal a dezvăluit recent că Gibson se vaită că a cam rămas fără bani în conturi, după ce a fost obligat să-i dea celei care i-a fost soţie 20 de ani, Robyn, jumătate din avere, plus o rentă lunară de aproape 100.000 de dolari, bani proveniţi de la compania lor de producţie. Iar belelele nu se încheie aici. Fosta lui amantă, Oksana Grigorieva, cea pentru care a divorţat de Robyn, îi face şi ea zile fripte. L-a dat în judecată pentru a-i cere pensie alimentară pentru fetiţa lor, iar justiţia americană l-a pedepsit şi pentru că a agresat-o.
Astfel, Oksana a primit o vilă de două milioane de dolari, maşini de lux şi o rentă de un milion de dolari pe an pentru copil. “Mel e într-o pasă extrem de proastă. Începe să-şi vândă proprietăţile. A scos la vânzare vila din Costa Rica şi cere 30 de milioane de dolari. Nimeni nu-l mai vrea în filme din cauza caracterului său. E deprimat şi disperat că rămâne sărac, mai ales că a făcut şi investiţii nerentabile”, a scris presa de peste Ocean.
libertatea.ro

Vezi si

Artistul fenomen Burna Boy vine la vară la UNTOLD

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, anunță noi nume de artiști îndrăgiți …