Monday , May 6 2024

Dragomir, dupa Steaua-Rapid, scor 0-0: Va fi spectacol în Cupa

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat, luni seară, la Sport.ro, după derbiul Rapid – Steaua, scor 0-0, că acest rezultat este perfect echitabil şi a precizat că va fi spectacol la întâlnirea din Cupa României a celor două echipe.

“E un rezultat perfect echitabil. Cred că atât au putut jucătorii, au făcut mult presing şi în derbiurile astea emoţiile taie elanul jucătorilor. Repriza a doua a fost foarte bună pentru Steaua, nici în prima nu a jucat rău. Valoarea lotului Stelei e mai mare decât cea a Rapidului. Ca valoare individuală, Steaua e superioară, iar Gardoş va fi mare fotbalist. În Cupă va fi spectacol, acolo o să-i doară în pălărie care pierde. Mi-au mai plăcut Latovlevici şi fundaşii centrali de la Rapid. Szekely a fost haotic, dar nu ştiu de ce a fost schimbat Tănase. Dacă Tănase face o pregătire bună, va fi fotbalist”, a spus Dragomir.

Echipele Rapid Bucureşti şi Steaua Bucureşti au terminat la egalitate, luni, scor 0-0, în derbiul etapei a XIV-a a Ligii I, disputat pe stadionul “Giuleşti – Valentin Stănescu”. Steaua a ratat două ocazii importante în repriza a doua, prin Tănase şi Surdu, care au trimis mingea în bară, în minutele 55 şi 66.

Partida Rapid Bucureşti – Steaua Bucureşti, din sferturile de finală ale Cupei României – Timişoreana, se va disputa joi, de la ora 20.45, tot pe stadionul “Giuleşti – Valentuin Stănescu”, şi va fi transmisă de Pro TV.

Vezi si

Bucovina Rădăuți și-a asigurat prezența la barajul de promovare în Liga a II-a

Bucovina Rădăuți și-a asigurat și din punct de vedere matematic prezența la barajul de promovare, …