Tuesday , April 30 2024

Angajaţii ADP sector 2, URMĂRIŢI PENAL pentru MOARTEA lui Ionuţ Anghel

Ionut Anghel

Angajaţii sunt acuzaţi de omor din culpă, în cazul morţii lui Ionuţ Anghel, băiatul de 4 ani care a fost sfâşiat de câini comunitari pe un teren de lângă Parcul Tei, din Capitală.
Parchetul a dispus, vineri, începerea urmăririi penale pe numele unor angajaţi ai ADP Sector 2 , în dosarul lui Ionuţ Anghel, băieţelul de 4 ani care a murit, la începutul lunii, sfâşiat de câinii comunitari în zona Parcului Tei, din Capitală.
Aceştia sunt acuzaţi de omor din culpă.
“Procurori din cadrul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică au dispus citarea reprezentanţilor legali ai Administraţiei Domeniului Public al Sectorului 2, ai S.C. Tei Rezidenţial S.R.L. Bucureşti, precum şi a numitului Ciorăscu Constantin, pentru a se prezenta la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în vederea aducerii la cunoştinţă a învinuirii şi audierii în calitate de învinuiţi, în cauza având ca obiect decesul minorului A.I., în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii  infracţiunii de ucidere din culpă”, se arată într-un cominicat remis, vineri, de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
ULTIMELE CLIPE DIN VIAŢA lui IONUŢ, copilul omorât de câini. CAMERA DE SUPRAVEGHERE
Ultimele clipe din viaţa lui Ionuţ Anghel au fost surprinse de camerele de supraveghere din Parcul Tei şi sunt publicate de ziarul Cancan. Imaginile îi arată pe cei doi copii ai familiei Anghel alergând singuri pe aleile parcului. După două ore, doar unul dintre ei revine însoţit de un bărbat.
Potrivit jurnaliştilor de la Cancan, Andrei nu i-ar fi spus bărbatului care l-a adus înapoi în parc că fratele său Ionuţ a căzut pradă câinilor. Mai mult, nici bunica nu ar fi aflat imediat ce s-a întâmplat cu micuţul, ci mai târziu, după ce Andrei s-a liniştit.

Vezi si

Codul silvic, adoptat de Senat

Senatul a adoptat, luni, cu numeroase amendamente, proiectul de lege privind Codul silvic, iniţiat de …