Friday , May 3 2024

Scandal pe locul de veci al regizorului Geo Saizescu. Vezi de ce nu este inmormantat la Bellu, pe Aleea Artistilor

geo saizescu

Regizorul Geo Saizescu, care a murit la începutul acestei săptămâni, la vârsta de 80 de ani, va fi înmormântat joi, la ora 12.00, în Cimitirul de la Mănăstirea Cernica. Familia regizorului a încercat să găsească un loc de veci pe Aleea Artiştilor din Cimintirul Bellu, însă UNITER le-a respins cererea pe motiv că nu mai sunt locuri.
Familia regizorului a făcut o cerere către UNITER pentru a obţine un loc de veci pe Aleea Artiştilor din Cimitirul Bellu, acolo unde i-ar fi plăcut artistului să se odihnească. Răspunsul UNITER a fost că nu se mai găşeşte niciun loc acolo, aşadar cererea a fost respinsă, potrivit România TV. Acum, familia consideră că şefii UNITER nu au făcut toate eforturile pentru a-i acorda renumitului regizor locul ce i se cuvenea după trecerea în nefiinţă, după ce în timpul vieţii a fost un important reprezentant al cinematografiei româneşti.
Aşadar, regizorul va fi înmormântat joi, la ora 12.00, în Cimitirul de la Mănăstirea Cernica. La ora 10.00, va avea loc o slujbă religioasă la Teatrul Odeon, unde a fost depus sicriul cu trupul neînsufleţit al maestrului, iar la 10.30 cortegiul va pleca spre cimitir.

Vezi si

Vreme în general frumoasă în ultima lună de primăvară 

Administrația Națională de Meteorologie anunță că va fi vreme frumoasă în România în ultima lună …