Monday , April 29 2024

Mihaela Radulescu va aparea in noua editie X-Factor. Va fi sfatuitoarea grupei lui Cheloo

radulescu-cheloo

Mihaela Rădulescu a postat pe Facebook două fotografii în care apare în cadrul emisiunii X-Factor România. Aceasta pregăteşte o surpriză în următorea ediţie, fiind invitata rapper-ului Cheloo pentru a “tria” şi sfătui concurenţii.
Mihaela Rădulescu urmează să apară în una dintre viitoarele ediţii ale emisiunii X-Factor, de la Antena 1, în calitate de invitată a unuia dintre juraţi, nimeni altul decât rapperul Cheloo. Alegerea controversatului artist o miră chiar şi pe divă, care a postat un mesaj şi două fotografii pe Facebook, pentru a consemna evenimentul în analelele virtualului.
“Cheloo şi eu, pe aceeaşi canapea…. Pare ciudat, dar…el a vrut ! Fiecare membru din juriul X Factor aduce un invitat-surpriză pentru concurenţii lui, exact când se decide cine rămâne în Gală. Cheloo m-a vrut pe mine. Am zis…bip:) şi am venit ! Super concurenţi anul ăsta, cel puţin la grupurile lui Cheloo (doar pe ei am avut voie să-i văd) ! Cheloo….adorabil …bip:)))) A fost cam interesant sa-mi petrec 8 ore cu Cheloo si cu toate bip-urile lui…… si cu toate armurile lui…”, a scris Mihaela pe Facebook.
libertatea.ro

Vezi si

Artistul fenomen Burna Boy vine la vară la UNTOLD

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, anunță noi nume de artiști îndrăgiți …