Friday , May 3 2024

Facebook va interzice în paginile sale reclamele cu conţinut sexual sau violent

fb_03_5fd2425354

Facebook va înăspri începând de luni procesul de control pentru a evita apariţia pe paginile sale a reclamelor cu conţinut pornografic sau violent, a informat reţeaua de socializare.
“Scopul nostru este de a menţine libertatea de a împărtăşi informaţii pe Facebook şi de a-i proteja totodată pe oameni de reclamele cu anumite conţinuturi”, a informat reţeaua pe blogul său. “De exemplu, de-acum încolo vom încerca să limităm apariţia pe Paginile de Grup a reclamelor cu conţinut violent, şocant sau sexual”.
Sistemul filtru va fi în prima etapă manual, dar Facebook va propune în săptămânile viitoare un proces automat pentru a bloca sau elimina din paginile sale reclamele cu conţinut ofensator.

“Înainte o marcă ce vindea produse pentru adulţi putea posta reclame pe partea din dreapta a paginii: de-acum încolo nu vor mai exista reclame cu acest tip conţinut”, a precizat reţeaua de socializare.
 
Vânzările Facebook în primul trimestru au crescut cu 38%, la 1,46 miliarde de dolari, depăşind estimările analiştilor, iar profitul net a avansat cu 58%, la 217 milioane de dolari, semn că publicitatea pe dispozitive mobile generează afaceri tot mai mari pentru cea mai mare reţea de socializare.
Numărul utilizatorilor Facebook a crescut cu 23% în ultimele 12 luni, la 1,11 miliarde, dintre care 68%, sau 751 milioane, accesează serviciile reţelei de pe dispozitive mobile, cu 54% mai mulţi decât la începutul anului trecut.

Vezi si

Vreme în general frumoasă în ultima lună de primăvară 

Administrația Națională de Meteorologie anunță că va fi vreme frumoasă în România în ultima lună …