Vladimir Drăghia s-a casatorit. Ceremonia s-a desfasurat pe plaja

22/07/18 ora:5:56pm

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au căsătorit sâmbătă, 21 iulie, pe o plajă din Mamaia, în prezența persoanelor apropiate. Nu a lipsit fiica lor de un an, Zora, de care câștigătorul Exatlon este de nedespărțit de când s-a întors din Republica Dominicană, dar nici foști concurenți ai emisiunii.

draghia nuntaUn moment care a ridicat semne de întrebare a fost de ce Vladimir a apărut cu ochii învinețiți la propria nuntă.

Un mire cu ochii tumefiați nu ne-am fi așteptat să vedem la o nuntă. Chiar și așa, Vladimir Drăghia nu s-a ascuns sub “tone” de machiaj, ci a lăsat pe toată lumea să-i vadă vânătăile de pe față. Nu știm cum s-a ales cu ele, dar nu i-au știrbit zâmbetul larg. Mai mult, nimeni nu a părut deranjat de apariția mirelui, nici măcar cea care i-a devenit soție

draghia1Și proaspăta soție a lui Vladimir, Alice, a stârnit rumoare atunci când, în timpul ceremoniei, a avut nevoie să se așeze pentru câteva momente și să bea apă. Tânăra s-a simțit rău, cel mai probabil din cauza agitației din ultimul timp și a emoțiilor puse pe seama evenimentului.

click.ro