VIDEO. Mircea Badea, făcut KO în cinci secunde. Reactia vedetei Antena 3

2/02/19 ora:9:15pm

Prezentatorul postului Antena 3, Mircea Badea, a fost făcut KO, după cinci secunde, într-un meci demonstrativ de kick-boxing. Celebrul motocilist Teodor “Tedi” Emi a fost cel care l-a pus la podea pe Mircea Badea, fiind pentru a doua oară când cei doi se întâlnesc în ring.

Mircea Badea şi “Tedi” s-au mai înfrunat şi în 2014, când tot motociclistul a ieşit învingător.

Conflictul dintre cei doi a pornit în momentul în care Mircea Badea a anunțat că își realizează emisiunea în fața postului Antena din Băneasa, în urma deciziei de evacuare a clădirii pentru recuperarea prejudiciului din dosarul ICA.

În mai multe seri, motociclistul Tedi a turat motorul în zonă, motiv pentru care Badea l-a jignit. Motociclistul, care e şi campion naţional de Muay Thai, l-a provocat pe Mircea Badea la un meci în ring. Și la acea vreme, Tedy a ieșit învingător.

Reacţia lui Mircea Badea, pe Facebook, după KO: “Să spui despre ăsta ca e “motociclist”, când vezi cu ce se ocupă şi ce carte de vizita are, e ca şi cum ai spune că un fotbalist la Steaua este autombilist pentru că şofează un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost şi nu voi fi niciodată. Atfel, totul ok. Ne vedem mâine la emisiune de la 21.00 la 24.00. P.S. Să spui cum “am fost leşinat minute bune” este fake news: nu te lasă doctorul să te ridici până nu-ţi face teste.”