VIDEO: Kate Middleton, lectie de stil la Premiile BAFTA

reportersite
13/02/17 ora:11:37am

kate-BAFTADucesa de Cambridge le-a dat starurilor de la Hollywood o lecție de strălucire la Oscarurile britanice, deși a participat pentru prima data la gala premiilor BAFTA, relatează people.com.

Kate, în vârstă de 35 de ani și mamă a doi copii, a făcut capetele să se întoarcă când a pășit pe covorul roșu de la Royal Albert Hall, alături de vedete hollywoodiene precum Meryl Streep, Emily Blunt și Amy Adams. Soția prințului William a purtat o rochie neagră lungă, cu umerii căzuți, cu flori imprimate, a designerului Alexander McQueen și a avut o coafură clasică. La rândul lui, prințul William a purtat un smoching clasic, conform Agerpres.

Ducesa de Cambridge și-a completat ținuta cu o pereche de cercei în stil candelabru, despre care Kensington Palace nu a precizat dacă sunt ai săi personali sau provin dintr-o colecție.

Gala premiilor BAFTA s-a desfășurat la Royal Albert Hall, la mică distanță de Kensington Palace, reședința oficială a ducesei de Cambridge și a soțului ei William, precum și a copiilor lor, George și Charlotte.

Împreună cu prințul William și prințul Harry, Kate este o mare susținătoare a industriei britanice de film. Ea a participat la filmarea unui film de animație în scopuri caritabile de către de casa producătoare premiată cu Oscar Aardman Productions și a vizitat studiourile care au realizat seria Harry Potter în 2013.