TRUPA 9 lansează o nouă piesă: “Ascultă-mă”.

17/08/19 ora:11:16am

Echipa formată din Trupa 9 și rapperul Vikloth lansează un nou single, intitulat “Ascultă-mă”.   În videoclipul realizat de Radu și Mihaela Baran apare și actorul Lucian Iftime.  Acesta poate fi urmărit pe canalul de Youtube al celor de la Trupa 9. Piesa a fost produsă și mixată de Marius Onețiu (Benzy), iar vocile au fost înregistrate în studioul trupei Odyssey.
”Ne bucurăm că reușim să oferim publicului un nou produs muzical de care suntem mândri. Piesa “Ascultă-mă” are un sound foarte actual, iar versurile vorbesc despre «o lume perfectă», în care dragostea e prioritate și în care motto-ul este «trăiește clipa». Sperăm ca mesajul nostru să ajungă la cât mai mulți fani, ca de fiecare dată”, spun cei de la TRUPA 9.

Este al treilea videoclip realizat de echipa Wedding Zone pentru Trupa 9 și beneficiază de participarea actorului Lucian Iftime. Acesta este cunoscut publicului pentru rolurile jucate în numeroase producții teatrale dar și în filme ca “Moromeții 2”, “A fost sau n-a fost”, “Metabolism” sau “Marița”.