Tom Cruise ar putea juca în “Top Gun 2”

15/10/10 ora:5:27pm

Studiourile Paramount Pictures i-au f\cut produc\torului Jerry Bruckheimer [i regizorului Tony Scott oferta de a realiza o continuare a filmului de succes “Top Gun” (1986), în care ar putea ap\rea Tom Cruise, în rolul lui Maverick, informeaz\ Reuters.

Christopher McQuarrie este cel care ar putea s\ se ocupe de scenariul noului film, potrivit unui blog, Vulture, de pe New York Magazine.

Tom Cruise ar putea ap\rea [i el în rolul lui Maverick, potrivit aceluia[i blog.

David Ellison, fiul în vârst\ de 27 de ani al fondatorului Oracle, Larry Ellison, un pilot specializat în acroba]ii aeriene, va participa de asemenea la acest proiect, potrivit aceluia[i blog.

Ellison a finan]at recent mai multe filme cu suma de 350 de milioane de dolari [i a încheiat o în]elegere cu Paramount. Prima lor colaborare va fi “Misiune: Imposibil\ 4”, cu Tom Cruise în rolul principal.

Filmul “Top Gun”, cu Tom Cruise, Kelly McGillis, Val Kilmer [i Michael Ironside, a avut încas\ri de 176,65 milioane de dolari. Filmul prezint\ competi]ia dintre membrii unei echipe de studen]i a unei [coli de avia]ie de elit\ din SUA, dar [i povestea de dragoste dintre unul dintre ace[tia [i o profesoar\.