Tina Turner a implinit 80 de ani. A invins cancerul, un AVC si insuficienta renala

reportersite
27/11/19 ora:9:00pm

“The Private Dancer” a declarat ieri, pe Twitter, că se simte recunoscătoare că este sănătoasă, după ce a învins mai multe boli crunte – de la cancerul intestinal, un accident vascular cerebral şi a făcut un transplant de rinichi.


“Da, am 80 de ani! Cum mă gândeam eu că o să fiu la 80 de ani? Nu aşa. Adică cum nu aşa? Păi, arăt bine, mă simt grozav, am trecut prin nişte boli grave, pe care le-am învins. Aşa că simt că mi s-a acordat o a doua şansă în viaţă. Sunt fericită că sunt o femeie de 80 de ani!”, a scris legendara cântăreaţă pe social media, în cursul zilei de ieri, când a împlinit respectabila vârstă.

Tina a suferit un accident vascular cerebral în 2013, după care, în 2016, a fost diagnosticată cu cancer intestinal, după cum a recunoscut în autobiografia sa, My Love Story. Însă încercările grele prin care a trecut starul nu s-au oprit aici! Diva a intrat ulterior în insuficienţă renală, care, de asemenea, i-a pus în pericol viaţa.

Turner a fost nevoită să apeleze la numeroase intervenţii chirurgicale, pentru a se însănătoşi. În 2016 şi 2017, şi-a înlăturat celulele canceroase din colon şi, respectiv, a făcut transplant de rinichi. Donatorul rinichiului a fost chiar soţul ei, Erwin Bach, care s-a întâmplat să fie compatibil cu ea şi din acest punct de vedere.

Celebrităţile au reacţionat pe 26 noiembrie, la minunata aniversare şi i-au urat divei supreme “La mulţi ani!” pe social media. “Tina este incredibilă! La mulţi ani, Tina Turner! Pace şi dragoste!”, i-a urat Ringo Starr, ex-Beatles.