Spotify, disponibil de azi și în România

12/03/18 ora:7:15pm

Spotify, cel mai popular serviciu de streaming muzical din lume, este disponibil începând de astăzi și în România. Utilizatorii pot alege din peste 35 de milioane de melodii, din repertoriul românesc şi internațional. Opțiuni revoluționare de căutare și personalizare vor fi, de asemenea, disponibile.

spotifyCu o comunitate globală ce numără peste 159 de milioane de membri, Spotify oferă în România atât o versiune gratuită, susținută prin conținut publicitar, dar și o versiune superioară, pe bază de abonament lunar. Utilizatorii pot asculta melodiile preferate gratuit sau pot trece la Spotify Premium pentru 4.99 EUR pe lună.

Spotify oferă posibilitatea de a căuta, descoperi, alcătui playlist-uri şi construi propria colecție muzicală, dar și de a distribui conținutul preferat către prieteni. Spotify vine astăzi în România pentru a oferi o selecție excepțională de titluri locale și internaționale, reunite într-o bază de date de peste 35 de milioane de melodii, disponibile atât pentru utilizatorii variantei gratuite, dar şi celor care au optat pentru varianta Premium.

Calitate excelentă a conţinutului audio – până la 320 kbit/s.

Accesibilitate superioară prin Spotify Connect – folsește Spotify pe boxe, TV sau în maşină

Integrare unică, ce permite distribuirea conținutului prin Facebook sau Twitter, precum şi prin Messenger (in-app)

Playlist-urile colaborative pot fi alcătuite sau distribuite prin Facebook Messenger

Melodiile preferate sau playlist-urile alcătuite pot fi distribuite din aplicație, astfel încât orice utilizator să devină un potențial influencer

Clasamente muzicale globale. Clasamente locale vor fi disponibile în curând.

Muzică disponibilă oricând: aplicaţia Spotify rulează atât pe dispozitive mobile, cât şi pe laptop, PC sau tabletă.

Muzică disponibilă oriunde: Wi-Fi & boxe Bluetooth, TV, Google Chromecast şi PlayStation4® şi PlayStation3®, folosind aplicația Spotify ca telecomandă.

Multitasking: melodiile pot fi ascultate de pe dispozitivele mobile, chiar şi atunci când aplicația rulează în background.
Spotify în cifre:

Spotify – versiunea gratuită:

Muzică pentru toată lumea, ce poate fi ascultată gratuit oriunde. Spotify oferă utilizatorilor toată muzica de care au nevoie. Bucură-te gratuit de serivciu pe dispozitive mobile, tabletă, computer, PlayStation®, Xbox, Waze şi altele

Utilizatorii au acces nelimitat la o diversitate de facilităţi precum mii de playlist-uri realizate de experţi sau playlist-uri personalizate în funcţie de preferinţele acestora

Dispozitive mobile: ascultă orice artist, album sau playlist în modul shuffle pe telefonul mobil, gratuit (Android şi iPhone)

Desktop / Tabletă: acces la cerere la întregul catalog de melodii Spotify, pe desktop sau tabletă, gratuit

Acces la toate playlist-urile realizate de experţi locali şi comunitatea noastră de iubitori de muzică din întreaga lume. Peste 2 miliarde în total.

Creează playlist-uri şi distribuie-le instant prietenilor prin Spotify, Facebook, Twitter, mesaj text sau email.

Spotify Premium: tot ce are Spotify mai bun de oferit. Ascultă muzică şi când nu eşti conectat la internet. Orice melodie vrei, oricând. Fără restricţii. Fără reclame. Totul pentru doar 4,99 Euro pe lună.

Muzică la cerere (fără shuffling), neîntreruptă de reclame, pe computer, PlayStation4® şi PlayStation3®, Xbox sau Waze

Cea mai bună calitate a conţinutului audio (320kbps).

Posibilitatea de a asculta chiar şi fără a fi conectat la internet

Foloseşte funcţia Connect pentru a rula Spotify pe boxe, TV sau în maşină

O perioadă de test gratuită de 30 de zile este disponibilă atunci când te abonezi la Spotify Premium folosind un card de credit sau de debit.

Amanunte pe digi24.ro