Simona, stralucitoare si indrazneata la Dineul Campionilor de la Wimbledon

15/07/19 ora:11:01am

Turneul Wimbledon 2019 s-a încheiat, duminică seara, cu Dineul Campionilor sau Balul Campionilor, o petrecere de gală la care participă toți câștigătorii competiției, care au și o sesiune de fotografii oficiale.

Dineul a inceput la o ora tarzie, pentru ca finala baietilor a durat peste 5 ore si a fost urmata de finala de dublu fete.

Conform WTA, Simona Halep, care a câștigat turneul feminin, a strălucit pur și simplu la acest eveniment. Iată ținuta pe care a purtat-o:


Sâmbătă, la conferința de presă după câștigarea finalei cu Serena Williams, Simona Halep fusese întrebată dacă și-a ales rochia pentru dineu. A râs și a răspuns că se va ocupa de asta duminică. „Variante sunt destule, sper să aleg o rochie frumoasă”, a răspuns ea, conform ziare.com.

Simona Halep a optat pentru o rochie-salopeta neagră, plisata, fără mâneci, cu un decolteu adânc si decupaje la spate si in talie.

Conform traditiei, cei doi campioni, Novak Djokovic și Simona Halep, au pozat împreună cu trofeele pentru albumul oficial al turneului:

Dacă pentru Novak Djokovic este a cincea oară când ține în mâini trofeul de la Wimbledon, pentru Simona Halep este o premieră.

Ambii au câștigat câte 2.000 de WTA și un premiu consistent în bani.

Ambii au primit un cec de 2,6 milioane de euro, dar vor trebui să plătească un impozit consistent, astfel că în cele din urmă în conturi le vor intra în realitate 1,4 milioane de euro, scrie digisport.ro.