Relația lui Bradley Cooper, la un pas de dezastru. Irina Shayk s-a mutat de acasa cu copilul

6/06/19 ora:6:28pm

Modelul Irina Shayk s-ar fi mutat din vila în care locuia cu partenerul său, actorul Bradley Cooper, cu care are o fiică de doi ani.

Potrivit unor surse, relația cuplului este în impas de câteva luni, însă cei doi ar fi încercat să rămână împreună pentru fiica lor Lea De Seine.

Informațiile vin la câteva luni după ce presa a scris că Bradley Cooper ar avea o relație cu Lady Gaga, cu care a jucat în filmul „A Star is Born.”

Potrivit Daily Mail, supermodelul rus în vârstă de 33 de ani s-au fi mutat din vila de 4,5 milioane de dolari.

„Relația dintre Bradley și Irina s-a răcit. Sunt luni bune de când situația nu mai este ok, iar Irina a decis că e mai bine să se mute”, a spus o sursă pentru The Sun.

Actorul a fost surprins miercuri plecând de la un prieten, într-o tinută sport și îngândurat.

„Au încercat să salveze relația din cauza fiicei lor, dar situația nu este bună. Niciunul nu e fericit. Relația lor atârnă de un fir de păr”, a spus o altă sursă pentru Page Six.

La câteva zile de la decernarea premiilor Oscar, Lady Gaga a negat că ar exista o relație între ea și actor, după ce în presă apăruseră sugestii că acesta și-ar fi înșelat partenera.

„Asta am vrut ca voi să vedeți. E ca un cântec lung. E o poveste de dragoste și am muncit mult la asta”, a spus Gaga, care în luna februarie s-a despărțit de logodnicul ei Christian Carino.

stirileprotv.ro