Raluca, sotia lui Pepe, a slabit 20 de kg dupa nastere

20/09/12 ora:9:42am

Raluca, soţia lui Pepe, este supersexy la doar o lună după ce a adus-o pe lume pe micuţa Maria. Bruneta a slăbit enorm şi e fericită că poate purta ţinute mulate pe corp. Pepe e mândru nevoie mare şi susţine că soţia lui este foarte ambiţioasă şi că, deşi a scăpat de un surplus de 20 de kilograme, n-are de gând să se oprească.

La nunta solistei Delia Matache cu afaceristul Răzvan Munteanu, ce a avut loc duminică, la Studiourile MediaPro din Buftea, au fost invitaţi şi Pepe (33 de ani), şi soţia lui, Raluca (21 de ani).

Mireasa a fost vedeta serii, dar Raluca Pascu mai-mai că a eclipsat-o.

Îmbrăcată într-o rochiţă neagră, mulată pe corp, bruneta a reuşit să lase publicul prezent cu gura căscată.

La doar o lună de când a născut-o pe micuţa Maria, soţia cântăreţului arată demenţial şi ea aproape că şi-a recăpătat silueta de alta dată.

Pepe ne-a mărturisit că Raluca este foarte ambiţioasă şi că vrea să mai slăbească şi în perioada următoare.

„Ştiu că pe timpul sarcinii a luat 28-29 de kilograme. Până acum, a reuşit să dea jos 20 de kilograme în doar o lună.

Are o ambiţie fantastică, n-am mai văzut aşa ceva. Vrea să ajungă la greutatea iniţială, cea de dinainte de a rămâne însărcinată.

Ar trebui să mai scape de 8 kilograme, dar ea vrea să mai dea jos chiar 10, nu 8.

A ţinut dietă, normal, ca orice femeie gravidă care naşte. Mănâncă consistent, nu-i ştiu meniul pe dinafară, dar mănâncă şi carne, proteine.

Secretul este că mănâncă extraordinar de puţin, doar ca să-şi potolească foamea. Doar ciuguleşte”, a declarat ieri Pepe, pentru Click!