Rachel Weisz şi Daniel Craig, surprinşi ţinându-se de mână

reportersite
27/12/10 ora:7:25pm

Rachel Weisz şi Daniel Craig au fost surprinşi de paparazzi britanici în timp ce se plimbau ţinându-se de mână, în apropiere de o casă de vacanţă din comitatul Somerset, părând să confirme astfel speculaţiile apărute în presă potrivit cărora cei doi actori ar avea o relaţie, relatează mirror.co.uk.

Daniel Craig, în vârstă de 42 de ani, şi Rachel Weisz, în vârstă de 40 de ani, şi-au petrecut vacanţa de Crăciun împreună , într-o cabană din apropiere de Yeovil, o staţiune din comitatul Somerset, şi au fost văzuţi de paparazzi în timp ce se plimbau pe străzile din localitate, iar apoi intrând împreună într-un bar.

Unul dintre localnici a declarat: “Râdeau, discutau şi fiecare părea că apreciază cuvintele celuilalt”.

În ciuda fotografiilor revelatoare, Daniel Craig, contactat de presa britanică, a refuzat, duminică seară, să confirme că ar avea o relaţie cu actriţa Rachel Weisz.

Rachel Weisz şi Daniel Craig s-au cunoscut la începutul acestui an, în timpul filmărilor pentru drama “Dream House”.

Ambii actori s-au despărţit în acest an de partenerii lor de viaţă – Rachel Weisz, de regizorul american Darren Aronofsky, cu care are un fiu, Henry Chance, în vârstă de patru ani, iar Daniel Craig, de producătoarea de film Satsuki Mitchell. Actorul britanic are o fiică, Ella, cu fosta lui soţie, actriţa scoţiană Fiona Loudon, de care a divorţat în 1994.

Rachel Weisz a primit un premiu Oscar pentru rolul din “Prietenie absolută/ The Constant Gardener” (2005) şi a putut fi văzută recent pe marile ecrane în filmele “Din Raiul Meu/ The Lovely Bones”, de Peter Jackson, şi “Agora”, de Alejandro Amenabar.

Ca şi ceilalţi actori care l-au interpretat pe James Bond, Daniel Craig s-a aflat la o adevărată răscruce din punct de vedere profesional. Celelalte două roluri majore ale sale, din peliculele “Munchen” (2005) şi “Sfidarea/ Defiance” (2008), au marcat evoluţia actorului britanic, de la stilul clasic al personajului Bond la o versiune mai elaborată artistic a personajelor principale din aceste filme de acţiune.