Oprah Winfrey le-a oferit spectatorilor săi o vacanţă gratuită de opt zile în Australia

14/09/10 ora:11:58am

Oprah Winfrey i-a surprins, luni, pe spectatorii prezenţi la premiera celui de-al 25-lea sezon al emisiunii sale, care va fi totodată ultimul, oferindu-le o vacanţă de opt zile în Australia, plătită integral, informează Reuters.
Cei aproximativ 300 de spectatori au aplaudat, au ţipat de bucurie şi au îmbrăţişat-o pe Oprah Winfrey după ce renumita realizatoare de televiziune americană a anunţat acest cadou pentru cei prezenţi în sală şi l-a invitat în scenă pe actorul John Travolta.

“Am început să mă gândesc unde mi-aş dori să merg. Poate că ar trebui să vă iau pe toţi cu mine la capătul lumii. Vom merge în Australia! Vom merge în Australia! Tu şi tu şi tu veţi merge în Australia”, a anunţat Winfrey.

O parte a echipei din spatele emisiunii “The Oprah Winfrey Show” va face deplasarea la Sydney, în luna decembrie, iar celebra Sydney Opera House va fi transformată în “Oprah House” şi va găzdui o ediţie a acestui program de televiziune.

Anterior, generoasa Oprah Winfrey le-a oferit spectatorilor prezenţi la una dintre emisiunile sale câte un automobil nou, iar în altă emisiune le-a oferit membrilor echipei din redacţia revistei pe care a lansat-o – “O” Magazine – câte un iPad Apple şi câte un cec în valoare de 10.000 de dolari. Celebra realizatoare a oferit burse şcolare, a donat bani pentru diverse cămine de bătrâni şi a finanţat lansarea unei şcoli pentru fete în Africa de Sud.

Populara realizatoare şi prezentatoare de televiziune Oprah Winfrey va pune capăt emisiunii care a făcut-o celebră, “The Oprah Winfrey Show”, în 2011, după 25 de ani de difuzare şi intenţionează să prezinte o nouă emisiune zilnică pe propriul post de televiziune, care va avea o lansare oficială pe 1 ianuarie 2011.

“The Oprah Winfrey Show”, liderul de audienţă pe segmentul talk show-urilor diurne din Statele Unite ale Americii, este difuzat din Chicago de postul ABC, pe întreg teritoriul american şi în peste 140 de ţări. Această emisiune a făcut-o celebră pe Oprah Winfrey şi a ajutat-o să strângă o avere estimată de revista Forbes la 2,3 miliarde de dolari.